aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΒούρος: «H περυσινή χρονιά, αποτέλεσε βάση για εμένα» (vid)

Βούρος: «H περυσινή χρονιά, αποτέλεσε βάση για εμένα» (vid)

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, ο πρώην κεντρικός αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Πραξιτέλης Βούρος, επέστρεψε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του ΟΦΗ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κρητικούς.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, το πρωί του Σαββάτου (01/08) παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα και ο ίδιος ανυπομονεί για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, με τη φανέλα του ΟΦΗ.

«Θεωρώ ότι η περυσινή χρονιά, αποτέλεσε βάση για εμένα, ώστε να σκεφτώ πολύ σοβαρά την πρόταση της ομάδας. Επίσης, η είσοδος κάποιων ανθρώπων στην ομάδα με έπεισε ιδιαίτερα, γιατί στοχεύουν σε ένα αισιόδοξο πρότζεκτ. Αρχής γενομένης από την περυσινή σεζόν. Πιστεύω για κάθε ποδοσφαιριστή όταν βλέπει τέτοια εικόνα και μαθαίνει από πρώην συμπαίκτες και ποδοσφαιριστές της ομάδας, ότι υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα, τον βοηθάει ώστε να εξελιχθεί ο ίδιος και ως ποδοσφαιριστής αλλά και σαν άνθρωπος.

Νομίζω ότι εγώ δεν μπορώ να πω για την περυσινή χρονιά. Η ομάδα έκανε μια πολύ καλή χρονιά. Δημιούργησε τη βάση, ώστε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω φέτος και πιστεύω πως μαζί και με τα υπόλοιπα παιδιά, θα δώσω τα πάντα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχουν οπαδοί μας. Γνωρίζω και από παλιά, ότι δύναμη του ΟΦΗ, είναι ο κόσμος. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει κοντά τέτοιους οπαδούς, σε κάθε γήπεδο.

Βέβαια, είμαι σίγουρος ότι θα δώσω τα πάντα, ώστε να τους κάνω χαρούμενους και να φεύγουν από το γήπεδο χαμογελαστοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ