aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒουλγαρικά δημοσιεύματα: Ο φόβος για τον καιρό, η κόλαση του ΑΠΟΕΛ και οι σχεδόν 200...

Βουλγαρικά δημοσιεύματα: Ο φόβος για τον καιρό, η κόλαση του ΑΠΟΕΛ και οι σχεδόν 200 οπαδοί της Μπότεφ

Τα βουλγαρικά δημοσιεύματα άρχισαν να ασχολούνται πιο εκτεταμένα με την αυριανή ρεβάνς του ΑΠΟΕΛ με την Μπότεφ Πλόβντιβ. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες και η ατμόσφαιρα του ΓΣΠ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Επίσης, όπως αναφέρεται, στο γήπεδο της Λευκωσίας αναμένονται σχεδόν 200 Βούλγαροι οπαδοί.

Focus-news.net
«Με αρκετά δύσκολες καιρικές συνθήκες θα διεξαχθεί η αυριανή αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με την Μπότεφ (Πλόβντιβ), που είναι η ρεβάνς στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 41 βαθμούς και στις 20:00 – ώρα έναρξης της συνάντησης, τα θερμόμετρα θα δείξουν 32 βαθμούς χωρίς σχεδόν καθόλου αέρα.

Οι προσδοκίες είναι ότι οι σκληρές καιρικές συνθήκες θα είναι ένα συν για τους γηπεδούχους, που έχουν εμπειρία να παίζουν σε παρόμοιες θερμοκρασίες. Ο πρώτος αγώνα πριν από μια εβδομάδα έληξε χωρίς νικητή (0-0), άρα όλα θα κριθούν αύριο το βράδυ στο γήπεδο του ΓΣΠ. Σχεδόν 200 οπαδοί της Μπότεφ αναμένεται να παρευρεθούν στη συνάντηση για τη στηρίξουν».

plovdiv24.bg
«Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε τι κόλαση περιμένει την Μπότεφ στη Λευκωσία

Ο κυπριακός σύλλογος, ΑΠΟΕΛ, έδειξε τι ατμόσφαιρα περιμένει την Μπότεφ (Νότος) στο γήπεδο της Λευκωσίας. Αύριο στις 20:00 είναι ο δεύτερος αγώνας του 2ου προκριματικού γύρου στο Κόνφερενς Λιγκ, ενώ ο πρώτος έληξε 0:0.

Στην επίσημη σελίδα του ΑΠΟΕΛ στο Twitter δημοσιεύτηκε ένα βίντεο, το οποίο σκοπό έχει να εμπνεύσει περαιτέρω τους θαυμαστές του.

“Στην δική μας έδρα. Με τον κόσμο μας. Με τα χρώματα μας. Με την ασπίδα στο στήθος. Όπως εμείς ξέρουμε. ΓΣΠ, ΠΕΜΠΤΗ 28/07/2022, ΑΠΟΕΛ-BOTEV (20:00)”, έγραψε ο κυπριακός γίγαντας».

Το σχετικό δημοσίευμα συνοδεύεται το σχετιό βίντεο του ΑΠΟΕΛ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ