aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒουλγαρία: «Επεισόδια με συλλήψεις οπαδών του ΑΠΟΕΛ και της Μπότεφ» (pics)

Βουλγαρία: «Επεισόδια με συλλήψεις οπαδών του ΑΠΟΕΛ και της Μπότεφ» (pics)

Νεότερο ρεπορτάζ από τη Βουλγαρία αναφέρουν ότι μετά από συμπλοκή ανάμεσα στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και της Μπότεφ, ακολούθησαν συγκρούσεις με τη Βουλγαρική Αστυνομία.

Οι οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων προσπαθούσαν να σπάσουν τον κλοιό της Αστυνομίας για να φτάσουν στους αντίστοιχους της ομάδας του Πλόβντιβ.

Όπως αναφέρεται, τραυματίστηκαν ένας οπαδός του ΑΠΟΕΛ και ένας αστυνομικός.

Προηγούμενη ενημέρωση
Για επεισόδια και συλλήψεις μεταξύ οπαδών του ΑΠΟΕΛ και της Μπότεφ κάνει λόγο βουλγαρικό δημοσίευμα. Όπως αναφέρεται συνελήφθησαν 12 οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων και άλλοι τόσοι της ομάδας τους Πλόβντιβ. Προς το παρόν, γράφουν οι συνάδελφοι από τη βαλκανική χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες:

«Είκοσι τέσσερις συλλήψεις μετά από καυγά μεταξύ οπαδών της Μπότεφ και του ΑΠΟΕΛ στη Σόφια.

Είκοσι τέσσερα άτομα συνελήφθησαν μετά από μαζική συμπλοκή μεταξύ ταραχοποιών από το Μπότεφ και τον ΑΠΟΕΛ στην περιοχή Όρλοβ Μοστ στη Σόφια.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 4:30 μ.μ. Δώδεκα από τους συλληφθέντες ήταν Κύπριοι οπαδοί και οι υπόλοιποι Δώδεκα ήταν υποστηρικτές του Μπότεφ (Πλόβντιβ).

Στο σημείο έχουν αποσταλεί επιπλέον δυνάμεις αστυνομίας.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες».

Βίντεο: Η ένταση στη Σόφια ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛίστες και Βούλγαρους

34 (1)

Screenshot 3 14

294939550 10158630531877466 931565683464904310 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ