aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Βλέπουν ζεστά την περίπτωση Γιάκολις, "ψάχνεται" να πάει δανεικός»

«Βλέπουν ζεστά την περίπτωση Γιάκολις, “ψάχνεται” να πάει δανεικός»

Το ενδεχόμενο απόκτηση του Αντόνιο Γιάκολις εξετάζει ο Παναιτωλικός. Δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας «Sportime» την Παρασκευή αναφέρει πως ο Κροάτης εξτρέμ έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2021, όμως παραχωρείται ως δανεικός από τους γαλαζοκίτρινους. Στον ΑΠΟΕΛ ο Γιάκολις δεν κατάφερε να αποδώσει τα προσδοκώμενα και εφόσον αποχωρήσει ο Μούσα Τάαμαρι θα κινηθούν γι’ απόκτηση ακραίου επιθετικού.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime στην ομάδα του Παναιτωλικού προτάθηκε ο Κροάτης δεξιός εξτρέμ Aντόνιο Γιάκολις που αγωνίζεται στον Α.Π.Ο.Ε.Λ., με συμμετοχές σε προκριματικά Champions League και Europa League.

Το συμβόλαιο του με τους γαλαζοκίτρινους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, αλλά ο ποδοσφαιριστής παραχωρείται δανεικός. Εχει αγωνιστεί ακόμα σε Στεάουα Βουκουρεστίου, Κλουζ, Χάιντουκ, Μουσκρόν, Ντνίπρο. Στο Αγρίνιο την βλέπουν… ζεστά την περίπτωση του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ