aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒλέπει παίκτες και από Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ

Βλέπει παίκτες και από Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ

Προτεραιότητα του ΑΠΟΕΛ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και ακολούθως όλα θα γίνουν στην ώρα τους ήταν η απάντηση του Νεκτάριου Πετεβίνου σχετικά με τα θέματα προγραμματισμού των γαλαζοκιτρίνων και τη φημολογία περί ανανεώσεων συμβολαίων. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM τόνισε ότι ο προγραμματισμός στον ΑΠΟΕΛ «τρέχει» με τον Ντομένικο Τέτι και τους σκάουτερ που συνεργάζεται να παρακολουθούν και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κύπρο.

«Η προτεραιότητα μας αυτή τη στιγμή είναι να εξασφαλίσουμε το πρωτάθλημα. Λέγονται και γράφονται πολλά, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό. Σαφώς και τρέχει ο προγραμματισμός. Και παίκτες παρακολουθούμε τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό αλλά όλα αυτά θα έρθουν στην ώρα τους», ήταν η σχετική τοποθέτηση του Νεκτάριου Πετεβίνου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για τους Ζαχίντ και Τάαμαρι.

Διαβάστε επίσης: Tα σενάρια αγοράς του Ζαχίντ, το συμβόλαιο και η ρήτρα €4.000.000!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ