aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒλέπει, κρίνει και θα καταλήξει

Βλέπει, κρίνει και θα καταλήξει

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Από σήμερα άρχισε ο Τόμας Κρίστιανσεν να βάζει σε μια σειρά τις σκέψεις του όσον αφορά στο αρχικό σχήμα που θα επενδύσει για τη νίκη στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Αλλαγές, μάλιστα, ίσως παρατηρηθούν σε όλες τις γραμμές.

Τη θέση κάτω από δοκάρια διεκδικεί με σοβαρές πιθανότητες να την «καπαρώσει» ο Ούρκο Πάρντο, αφού ο Μπόι Βάτερμαν έχασε κάποιες προπονήσεις ένεκα προβλήματος τραυματισμού και παραλλήλως υπέπεσε σε λάθη στα δύο προηγούμενα ματς.

Από εκεί και πέρα, αλλαγή ίσως παρατηρηθεί στο δεξιό άκρο της άμυνας καθώς ο Ζίφκο Μιλάνοφ ταλαιπωρήθηκε με τενοντίτιδα, κάτι που χρήζει προσεκτικής διαχείρισης του παίκτη, για να επιστρέψει χωρίς προβλήματα στην ενεργό αγωνιστική δράση.

Από εκεί και πέρα, ο Φακούντο Μπερτόλιο συγκεντρώνει πολύ καλές πιθανότητες για να βρεθεί πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ, ώστε να «ζεσταθεί» ενόψει της πρεμιέρας των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Αστάνα.

Στη γραμμή κρούσης δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν δούμε τον Ντε Καμάργκο να παίρνει θέση μάχης. Ο προπονητής της ομάδας έχει πολλά να βάλει στη ζυγαριά πριν καταλήξει στα πρόσωπα που θα αποτελέσουν το αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ