aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒίντεο: Τον στέλνουν Τουρκιά κι αυτός στέλνει τον ΑΠΟΕΛ στους «8»!

Βίντεο: Τον στέλνουν Τουρκιά κι αυτός στέλνει τον ΑΠΟΕΛ στους «8»!

Ο εκτελεστής του πρώτου τέρματος του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Εφραίμ, έγινε δημιουργός στο δεύτερο γκολ των γαλαζικίτρινων στο νοκ άουτ παιχνίδι με τον Απόλλωνα για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου Coca Cola. Σκόρερ ο Γκίας Ζαχίντ στο 78’, με τον Νορβηγό να πραγματοποιεί άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση υπό τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο και να πετυχαίνει ένα τέρμα δείγμα της ποιότητάς του.

Ο ΑΠΟΕΛ βγήκε σε αντεπίθεση, ο Εφραίμ κουβάλησε την μπάλα και την κατάλληλη στιγμή έδωσε πάσα στον Ζαχίντ, ο οποίος αφού αρχικά δίστασε να σουτάρει με το δεξί, απέφυγε με στυλ τον Μάρκοβιτς και με το αριστερό έστειλε την μπάλα κάτω στα δίχτυα αφού πέρασε από τα πόδια του Δημητρίου και έδωσε προβάδισμα 2-1 στους γαλαζοκίτρινους.

Μπορεί τα δημοσιεύματα που στέλνουν τον Ζαχίντ να είναι ασταμάτητα, όμως ο ίδιος οδηγεί τον ΑΠΟΕΛ στους «8» του Κυπέλλου και το μόνο βέβαιοι είναι πως τις τελευταίες βδομάδες θυμίζει και πάλι τον ποδοσφαιριστή που θαύμασαν οι φίλοι της ομάδας στον πρώτο χρόνο παρουσίας του στον «Αρχάγγελο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ