aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΒΙΝΤΕΟ: Τα αλλάματα του Πιέρου Σωτηρίου

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους διανύουν, ο Πιέρος Σωτηρίου και η Μαρία Κορτζιά, αφού ο ποδοσφαιριστής και το νεαρό μοντέλο σήμερα Σάββατο 28 Δεκεμβρίου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Λεμεσό.

Aπό νωρίς του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου ξεκίνησαν οι διαδικασίες για το χαρμόσυνο γεγονός και τα αλλάματα που πραγματοποιούνται σε ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Ο στενός φίλος του Πιέρου Σωτηρίου και πρώην συμπαίκτης του, Νεκτάριος Αλεξάνδρου,  μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram, έκανε ένα live βίντεο, στο οποίο μας έδειξε τα αλλάματα του διεθνούς επιθετικού της Κοπεγχάγης.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο Πιέρος Σωτηρίου είναι περιτριγυρισμένος από τους αγαπημένους του φίλους και συγγενείς, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια στιγμή.

Ο ίδιος κάθεται αναπαυτικά στην καρέκλα του και απολαμβάνει τη διαδικασία, μέχρι τη στιγμή που θα φτάσει στην εκκλησία κοντά στην αγαπημένη του Μαρία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ