aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο ποδοσφαιριστής Τραμετσάνι πανηγύριζε εις βάρος του Απόλλωνα!

ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο ποδοσφαιριστής Τραμετσάνι πανηγύριζε εις βάρος του Απόλλωνα!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στον Απόλλωνα μετρά ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ ο Πάολο Τραμετσάνι. Ο Ιταλός τεχνικός θα στοχεύσει σε καρέ νικών επί της ομάδας της Λεμεσού στο ντέρμπι του Σαββάτου (4/5), αποτέλεσμα που θα φέρει τους γαλαζοκίτρινους, αν όχι πρωταθλητές, αγκαλιά με τον τίτλο.  Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Πάολο Τραμετσάνι είχε κερδίσει και ως ποδοσφαιριστής της Ίντερ τον Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: Γιγαντοοθόνη υψηλής ευκρίνειας στο πάρκινγκ για τους «πορτοκαλί»

Μάλιστα, εκείνη η αναμέτρηση έγινε τη σεζόν-σταθμό στην καριέρα του. Διότι την περίοδο 1993-94 πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με την Ίντερ, που ήταν ο μοναδικός τίτλος στην ποδοσφαιρική πορεία του. Στο πλαίσιο του β’ γύρου λοιπόν, στις 20 Οκτωβρίου 1993, οι νερατζούρι επικράτησαν με 1-0 στο «Τζουζέπε Μεάτσα» του Απόλλωνα, χάρις σε γκολ του Ντένις Μπέργκαμ στο 7ο λεπτό.

Ο σημερινός προπονητής του ΑΠΟΕΛ μάλιστα ήταν ο πρώτος που έτρεξε να συγχαρεί τον Ολλανδό σταρ, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που παραθέτουμε πιο πάνω (βγαλμένη από το σχετικό βίντεο στο youtube που ακολουθεί).

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Τραμετσάνι, οι εκπλήξεις και το μομέντουμ

Όσο για τον επαναληπτικό του Τσιρείου, κατά τον οποίον οι κυανόλευκοι εξασφάλισαν το ιστορικό 3-3 απέναντι στους Μιλανέζους, ο Τραμετσάνι δεν είχε αγωνιστεί.

Το βίντεο από το γκολ στο «Τζουζέπε Μεάτσα»:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ