aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒίντεο: Οι φωνές του ΑΠΟΕΛ για χέρι πέναλτι του Μαυρία

Βίντεο: Οι φωνές του ΑΠΟΕΛ για χέρι πέναλτι του Μαυρία

Νωρίς στο ντέρμπι Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ για τα προημιτελικά του κυπέλλου καταγράφηκαν αμφισβητούμενες φάσεις. Στο 12’ οι γαλαζοκίτρινοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Κίκο σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Γκάρνερ. Ο Τιμόθεος Χριστοφή δεν καταλόγισε παράβαση με τον VAR (Bασίλη Δημητρίου) να μην παρεμβαίνει ώστε να στείλει τον διαιτητή στο βίντεο για εξέταση της φάσης. Στις επαναληπτικές προβολές της PrimeTel δεν ξεκαθαρίζει εάν η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Πορτογάλου ακραίου αμυντικού της Ομόνοιας.


Στο 15’ του αγώνα ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε εκ νέου πέναλτι για χέρι του Μαυρία στην περιοχή μετά την απόκρουση του Φαμπιάνο σε σουτ του Ζαχίντ. Στις επαναληπτικές προβολές της φάσης φάνηκε να κτυπά η μπάλα στο ανοικτό χέρι του Ελλαδίτη ακραίου αμυντικού, με τους Τιμόθεο Χριστοφή (διαιτητή) και VAR (Βασίλη Δημητρίου) να θεωρούν ότι το χέρι ήταν σε φυσική θέση και να μην καταλογίζουν την εσχάτη των ποινών.


Ένα λεπτό ενωρίτερα, και συγκεκριμένα στο 14’, ο Ζαχίντ κτύπησε με το γόνατο στο πρόσωπο τον Φαμπιάνο σε μια προσπάθεια επίτευξης τέρματος και δεν έγινε αντιληπτό από το διαιτητή με αποτέλεσμα να μην τιμωρηθεί, ως έπρεπε, με κίτρινη κάρτα ο Νορβηγός μέσος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ