aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΒίντεο: Ο Μπάλογκ σαν άλλος Γκούτι μιμήθηκε το «τακουνάκι του Θεού»

Βίντεο: Ο Μπάλογκ σαν άλλος Γκούτι μιμήθηκε το «τακουνάκι του Θεού»

Θυμάστε τον Νόρμπερτ Μπάλογκ; Τον Ούγγρο επιθετικό που αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΑΠΟΕΛ από την Παλέρμο τη σεζόν 2018-19 (12 συμμετοχές, 2 γκολ); Ο 25χρονος άσος αγωνίζεται πλέον στην Χόνβεντ Βουδαπέστης και ξεδιπλώνει τις αρετές του.

Μάλιστα, στον χθεσινό αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την Ούιπεστ πιστώθηκε μια εξαιρετική ασίστ στη φάση της επίτευξης του δεύτερου τέρματος της Χόνβεντ, με το οποίο ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σαν άλλος Γκούτι μιμήθηκε το ξακουστό «τακουνάκι του Θεού» και έδωσε έτοιμο γκολ στον Γκαζτάκ, ο οποίος απλά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Για όσους δεν θυμούνται η φάση που σημάδεψε την καριέρα του Γκούτι έγινε στην τελευταία του σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο την Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ», το 2010, έφυγε στην πλάτη της άμυνας. Υπήρχε μόνο αυτός και ο τερματοφύλακας. Για παν ενδεχόμενο ο Καρίμ Μπενζεμά ακολούθησε την φάση. Τότε ο Γκούτι σαν να έχει μάτια στην πλάτη «έσπασε» την μπάλα προς τα πίσω και ο Γάλλος πέτυχε το γκολ. Εκείνη, λοιπόν, η ασίστ είχε «βαπτιστεί» ως «το τακουνάκι του Θεού».

Πιστή αντιγραφή 11 χρόνια αργότερα από τον Νόρμπερτ Μπάλογκ, o oποίος σε 20 εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα έχει πετύχει οκτώ τέρματα και διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ