aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΒΙΝΤΕΟ: Γκολάρα από τον Ζαχίντ, ξέσπασμα με «μπινελίκια» από Δώνη

ΒΙΝΤΕΟ: Γκολάρα από τον Ζαχίντ, ξέσπασμα με «μπινελίκια» από Δώνη

Γκολάρα πέτυχε ο Ζαχίντ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο 62’ της αναμέτρησης κόντρα στη Λάρισα. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ που αγωνίζεται στο αθηναϊκό «τριφύλλι» ως δανεικός, έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα με μακρινό σουτ εκτός περιοχής, και μείωσε για την ομάδα του σε 1-2.

Μάλιστα ο πρώην τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων και νυν του Παναθηναϊκού, ξέσπασε και εξύβρισε κάποιον που βρίσκεται στα επίσημα θεωρία του ΟΑΚΑ, αμέσως μετά το γκολ. Ο προπονητής του τριφυλλιού ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος και ξέσπασε με βρισιές σε οπαδούς της ομάδας του, οι οποίοι έβριζαν τον ίδιο και τον γιο του, Χρήστο, στην αντικατάσταση του δεύτερου από τον Ούφε Μπεκ.

Ο Γιώργος Δώνης γύρισε πίσω από τον πάγκο, τους έβρισε λέγοντας: «Μ@λ@κ@, γαμ… το σπίτι σου, καρι@λη, μπ@#νε, καρι@λη γαμ…, ε γαμ…ε”, ενώ εκείνοι του απάντησαν: “Κράτα το στόμα σου κλειστό”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ