aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒινίσιους στο Goal: «Με λίγη τύχη ναι, μπορούμε»

Βινίσιους στο Goal: «Με λίγη τύχη ναι, μπορούμε»

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 

Χαμογελαστός και ευδιάθετος ήταν ο Βινίσιους μετά το τέλος του αγώνα με την Ντόρτμουντ. Δεν θα μπορούσε να υποδεχθεί διαφορετικά το προχθεσινό αποτέλεσμα. Ο Βραζιλιάνος, όπως και όλοι οι συμπαίκτες του, εμφανίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο μέσα στο περίφημο στάδιο της αντιπάλου με αυτοπεποίθηση και γι’ άλλη μια φορά απέδειξαν πως ο ΑΠΟΕΛ δεν κάνει πλάκα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η εμπειρία του είναι τέτοια που δικαιώνουν όλους όσοι πιστεύουν πως είναι αξιόπιστος ακόμη και σε δύσκολες έδρες, όπως είναι αυτή της Ντόρτμουντ. «Κάναμε καλή δουλειά», είπε μιλώντας στο «Goal» για να προσθέσει πως η ομάδα του έστω και αν πήρε τον βαθμό, είχε και την τύχη με το μέρος της. «Καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία, αλλά είχαμε και την τύχη με το μέρος μας», ανέφερε ο Βραζιλιάνος μέσος που ήταν και λίγο ταλαιπωρημένος λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε στον αγώνα.  Ξεκαθάρισε πως δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό. «Λίγος πόνος, αλλά δεν είναι τίποτα… ελπίζω».

Για την πρόκριση; «Ναι, μπορούμε αν συνεχίσουμε έτσι και έχουμε και λίγη τύχη. Όλα μπορούν να συμβούν. Έχουμε ελπίδες. Φτάνει να γίνουμε πιο επιθετικοί και να βελτιώσουμε λίγο παραπάνω την επιθετική μας τακτική». Κληθείς να σχολιάσει τα όσα ανέφερε ο προπονητής του στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί με περισσότερες επιθετικές διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο, σημείωσε πως αυτό που έγινε ήταν η αλλαγή στο σχήμα. «Μας είπε πως θα αγωνιστούμε με 4-4-2, θα παίξουμε καλύτερα και θα έχουμε τις ευκαιρίες μας για γκολ».

Για τον αγώνα με την Πάφο παραδέχθηκε πως υπάρχει πίεση. «Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συμβαίνει στο πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να βρούμε τρόπο να γίνουμε καλύτεροι με την μπάλα στα πόδια», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ