aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒγήκε από την μπόρα «στεγνός» και «ατσαλάκωτος»

Βγήκε από την μπόρα «στεγνός» και «ατσαλάκωτος»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Να υποθέσουμε πως όλα είναι πάλι μέλι γάλα! Ο ΑΠΟΕΛ μετά τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής βρίσκεται στο +4 από την ΑΕΚ και όσο οι αγωνιστικές μειώνονται η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια φθάνει όλο και πιο κοντά στο στόχο της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Ο ΑΠΟΕΛ, για άλλη μια φορά βγήκε «στεγνός» και «ατσαλάκωτος» μετά από μπόρα που ξέσπασε πάνω από τον Αρχάγγελο, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στον Κετσπάγια να αναφερθεί σε «ποδοσφαιρικό κανιβαλισμό», ανοίγοντας ωστόσο ένα «παραθυράκι» και για δικά του λάθη.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως, όπως είπαν πολλοί άλλοι πριν από εμάς. Πλέον, ο ΑΠΟΕΛ καλείται να διαχειριστεί όσο καλύτερα μπορεί την επιστροφή της ηρεμίας και του αέρα που του δίνουν οι τέσσερις βαθμοί που τον χωρίζουν από τη δεύτερη ΑΕΚ, ενόψει της συνέχειας.

Μια συνέχεια που σύμφωνα με το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρώτα τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο και στη συνέχεια το «αιώνιο» ντέρμπι.

Δύο παιγνίδια που κρύβουν πολύ περισσότερα από μια πρόκριση και τρεις βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ