aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒγαίνει ο Θρύλος απόψε επί σκηνής

Βγαίνει ο Θρύλος απόψε επί σκηνής

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Το αποψινό (20:00, Cytavision 1) παιγνίδι του ΑΠΟΕΛ με τον Πανιώνιο, δεν πρόκειται απλώς για ένα φιλικό παιγνίδι όπως όλα τα άλλα. Πρόκειται για το πρώτο φιλικό που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ μπροστά στους οπαδούς του. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Για τους φίλους της ομάδας και λιγότερο για τον Μάριο Μπέιν. Ο κόσμος θα βγάλει (έστω και πρόωρα) τα πρώτα συμπεράσματα για τον νέο ΑΠΟΕΛ, τη στιγμή που ο Ολλανδός τεχνικός θα έχει αλλού στραμμένη την προσοχή του.

Ασφαλώς και το παιγνίδι έχει τη σημασία του ως σοβαρή πρόβα τζενεράλε που θα είναι (αφού αύριο ακολουθεί το φιλικό με τη Δόξα, στο γήπεδο του ΘΟΪ, στις 19:30), εντούτοις δεν παύει να ισχύει το κλασσικό, «τα φιλικά είναι για τους προπονητές». Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι οπαδοί των γαλαζοκίτρινων θα έχουν την ευκαιρία να δουν εν δράσει τα νέα αποκτήματα. Βέβαια, το ρόστερ δεν είναι συμπληρωμένο, θα απουσιάσει και ο Ρουέδα, οπόταν τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στους Ποτέ, Οάρ, Φαρίας, Ρόμο, Αντωνίου. Θα απουσιάσουν και οι ανέτοιμοι Εφραίμ, Μιλάνοφ, με τον Μπέιν να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του Βούλγαρου, που αν και προπονείται κανονικά, τώρα βγήκε από το πρόγραμμα αποθεραπείας.

Με πιο απλά λόγια, από τη στιγμή που ο τεχνικός των γαλαζοκίτρινων δεν θα έχει όλα του τα όπλα διαθέσιμα, μάλλον δεν μπορούμε να μιλήσουμε και για πρόβα ενδεκάδας στο συγκεκριμένο παιγνίδι. Με απουσίες όμως ήρθε και ο Πανιώνιος, καθώς Μασούντ και Χατζισαφί έμειναν στην Αθήνα. Ο προπονητή της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, εξάλλου, δήλωσε πως στο σημερινό φιλικό θα μοιράσει τον χρόνο μεταξύ των παικτών του, για να μην τους επιβαρύνει ενόψει του αγώνα στο Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη εβδομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ