aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒάζει υπογραφή για 2+1 χρόνια ο Μάτιτς

Βάζει υπογραφή για 2+1 χρόνια ο Μάτιτς

Σενάρια απόκτησης του Ούρος Μάτιτς κάνουν στο Αζερμπαϊτζάν. Σύμφωνα με δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό Τύπο της χώρας ο Σέρβος μέσος που αγωνίστηκε δανεικός από την Κοπεγχάγη στον ΑΠΟΕΛ τη διακοπείσα σεζόν είναι προ των πυλών της Καραμπάχ.

Ο 30χρονος μέσος είναι στην υπό παραχώρηση λίστα των ποδοσφαιριστών από την Κοπεγχάγη και όπως σημειώνουν στο Αζερμπαϊτζάν οι επαφές για ελευθέρα μετεγγραφή είναι προχωρημένες.

«Η Καραμπάχ ετοιμάζεται να πυροδοτήσει μια νέα μεταγραφική βόμβα», είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας sportinfo.az, η οποία σημειώνει ότι μόλις διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες, ο πρώην μέσος του ΑΠΟΕΛ θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων.

Θυμίζουμε πως ο Μάτιτς με ωραίο σουτ εκτός περιοχής είχε σκοράρει στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τους Αζέρους στον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ένα γκολ που αποδείχθηκε «χρυσό» για τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας που πανηγύρισαν την πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ