aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒάζει φανέλα τρίτης διαφορετικής κυπριακής ομάδας ο Βινίσιους

Βάζει φανέλα τρίτης διαφορετικής κυπριακής ομάδας ο Βινίσιους

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τον πολύπειρο Βινίσιους εντάσσει στο δυναμικό της η Νέα Σαλαμίνα. Πληροφορίες του «Goal», φέρουν τους ερυθρόλευκους να είναι ένα βήμα από την οριστική συμφωνία με τον Βραζιλιάνο μέσο, που πέρσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό (16 συμμετοχές) και προηγουμένως με μεγάλη επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ (2013-18).

Ο πολύπειρος μέσος, θα βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νέα Σαλαμίνα και θα συνεργαστεί με τον Πάμπο Χριστοδούλου για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Ακόμη και σήμερα, εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή, θα επισημοποιηθεί από τον σύλλογο της Αμμοχώστου. Η προσθήκη του Βινίσιους, θεωρείται επιτυχία αφού με την εμπειρία του έχει να δώσει πολλά στην ομάδα που «χτίζεται» για τη νέα σεζόν.

Ακόμη, η Νέα Σαλαμίνα εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας με τον Νίκο Βαρέλα. Μετεγγραφή που θεωρείται τελειωμένη. Άλλος ένας ποδοσφαιριστής από την κυπριακή αγορά, που πέρσι άφησε θετικές εντυπώσεις φορώντας τη φανέλα της ΕΝΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ