aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒάτερμαν: Οι 4-5 προπονητές στον ΑΠΟΕΛ και η απάντηση για το μέλλον του

Βάτερμαν: Οι 4-5 προπονητές στον ΑΠΟΕΛ και η απάντηση για το μέλλον του

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «indehekken.net», παραχώρησε ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, Μπόι Βάτερμαν, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση στο νησί μας μετά την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ αναφέρθηκε στην πορεία του με τους γαλαζοκίτρινους, στο πιο παράξενο πράγμα που του συνέβηκε στην καριέρα αλλά και στο μέλλον του. Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του με την ομάδα της πρωτεύουσας, ολοκληρώνεται το Καλοκαίρι του 2020.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Για τη ζωή στην Κύπρο: «Είναι καλή η κατάσταση, αλλά ο ιός σίγουρα επηρεάζει την καθημερινότητα μας. Εγώ και η οικογένεια μου ευτυχώς είμαστε υγιείς, όμως μείναμε στο σπίτι για αρκετό καιρό. Από χθες, μπορούμε να κυκλοφορούσε τρεις φορές τη μέρα, μετά από έγκριση της Κυβέρνησης μέσω μηνύματος».

Για την πορεία του στην τρέχουσα σεζόν πριν την πανδημία: «Έπαιξα μόνο σε δύο παιχνίδια. Ήταν δύσκολο για μένα, δεν μπορείς να το συνηθίσεις».

Για την παρουσία του στην Κύπρο (5 χρόνια): «Είναι πιο έντονο εδώ, παρά στην Ολλανδία. Εδώ το ποδόσφαιρο είναι το νούμερο ένα άθλημα στην χώρα. Οι φίλαθλοι σε αγκαλιάζουν, αλλά όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά σε… ρίχνουν στο έδαφος. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή που το χαρίζει αυτό. Αν το γήπεδο είναι γεμάτο, δεν μπορείς να το συγκρίνεις με το ολλανδικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς τις δύο τελευταίες σεζόν τα γήπεδα δεν είναι γεμάτα λόγω της κάρτας φιλάθλου. Στα πρώτα τρία χρόνια, τα παιχνίδια ήταν φανταστικά. Η ατμόσφαιρα στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και κόντρα στην Ομόνοια, είναι κορυφαία. Αν κάνουμε μια κακή σειρά από παιχνίδια, οι φίλαθλοι έρχονται και ζητάνε τον λόγο. Ο σκληρός πυρήνας έρχεται στις προπονήσεις ή στα αποδυτήρια. Αυτό δεν το έζησα ποτέ στην Ολλανδία».

Για το πιο παράξενο πράγμα που βίωσε την καριέρα του: «Φέτος είχα 4 ή 5 νέους προπονητές. Είχαμε νέο προπονητή κάθε έξι εβδομάδες. Αυτό ήταν σίγουρα πολύ παράξενο. Τα πήγαινα καλά με τον νέο τεχνικό, αλλά άρχισε δουλειά με την κρίση του κορωνοϊού. Το πιο σημαντικό για μένα, είναι ο προπονητής να έχει καλό χαρακτήρα, να είναι καλός άνθρωπος».

Για το συμβόλαιο του και το μέλλον του: «Ειδικά τώρα με τον κορωνοϊό, υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Κύπρο. Δυστυχώς, δεν έπαιξα πολύ, και πιστεύω ότι πολλοί σύλλογοι με ξέχασαν. Σίγουρα όμως θέλω να συνεχίσω για κάποια ακόμη χρόνια. Κάποτε έκανα σχέδια για την καριέρα μου όμως δεν πήγαν καλά και έτσι σταμάτησα. Βλέπω ότι έρχεται στον δρόμο μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ