Βάτερμαν: «Η βόμβα, η επίσκεψη οπαδών στα αποδυτήρια και το συμβόλαιο»

Συνέντευξη στην ολλανδική ιστοσελίδα «vtbl.nl» παραχώρησε ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ Μπόι Βάτερμαν, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη βόμβα στο αυτοκίνητο του διαιτητή Αντρέα Κωνσταντίνου, στις αλλαγές προπονητών στους «γαλαζοκίτρινους» και στο μέλλον του.

«Αν ζείτε εδώ, ξέρετε πώς τα πράγματα λειτουργούν μερικές φορές. Είναι μια διαφορετική κουλτούρα. Δεν είχα βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο υπήρχε μόνο υλική ζημιά, προσπάθησαν μόνο να τον φοβίσουν. Καταλαβαίνω τις έντονες αντιδράσεις από το εξωτερικό γι’ αυτό που έγινε», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είχαμε τέσσερις διαφορετικούς προπονητές αυτή τη σεζόν, σε αυτή την ομάδα υπάρχει πάντα ανήσυχη κατάσταση. Υπάρχει μια τεράστια πίεση στον AΠΟΕΛ από έξω. Δεν θα διαβάσω εφημερίδες ή ιστοσελίδες, κάτι που θα ήθελα να προτείνω και στη διοίκηση, αλλά και να συνεχίζει να κάνει το ίδιο (γέλια)…»

«Το ποδόσφαιρο είναι τελείως διαφορετικό στην Κύπρο από ότι στην Ολλανδία. Έχω βιώσει επίσκεψη θυμωμένων οπαδών μας στα αποδυτήρια, κάτι που είναι αδιανόητο στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Ευτυχώς, δεν μιλώ τη γλώσσα και δεν άκουσα τι είπαν. Το συμβόλαιό μου λήγει φέτος, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, θα αφήσω τα πάντα να έρθουν στο δρόμο μου. Δεν θέλω να βιαστώ να πάρω μια απόφαση, η γυναίκα και ο γιος μου περνούν καλά εδώ»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ