aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΒασίλης Κούνας: Του χρόνου αναμένεται καλύτερος!

Βασίλης Κούνας: Του χρόνου αναμένεται καλύτερος!

Σίγουρα η χρονιά που πέρασε, θα μπορούσε να ήταν καλύτερη για το Βασίλη Κούνα, τον αρχηγό του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος την είδε να ολοκληρώνεται χωρίς η ομάδα του να φθάσει στην κατάκτηση κάποιου τίτλου και πολύ περισσότερο, χωρίς να δώσει το παρών σε κάποιον τελικό (πλέι-οφ και κυπέλλου).

Ωστόσο, για τον διεθνή άσο, τα είπαμε πολλές φορές, έστω και αν όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για μιαν από τις πιο σταθερές αγωνιστικές αξίες στον τόπο μας. Παίκτης με ηγετικές ικανότητες, με πολύ καλό σουτ, δυνατός σαν αμυντικός, με σωστές τοποθετήσεις, που αποτελούν παρακλάδι της αντίληψης που έχει, όταν αγωνίζεται.

Για το Βασίλη Κούνα, υπάρχει πλέον και το στοιχείο της εμπειρίας, που ήλθε να προστεθεί στα τόσα προσόντα που διαθέτει! Αυτό λοιπόν που… τολμάμε να εκτιμήσουμε είναι ότι ο Βασίλης Κούνας, θα είναι καλύτερος κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, πάντα σε σχέση με αυτήν που πέρασε.

Γιατί το λέμε αυτό; Έχουμε τη διαβεβαίωση από πλευράς ΑΠΟΕΛ, ότι η ομάδα θα ενισχυθεί σε τέτοιον βαθμό, που θα είναι ικανή να διεκδικήσει και τους δυο τίτλους. Θεωρούμε λοιπόν ως αυτονόητο το ότι, ο αρχηγός της ομάδας, θα είναι ο πρώτος που θα «ακολουθήσει» αυτήν τη… ροή και ακριβώς πάνω σε αυτό βασίζουμε την εκτίμηση ή και τη σιγουριά, ότι ο Κούνας θα είναι καλύτερος κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ