aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Βασίλης Κούνας: «Θέλουμε δύο τίτλους»!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Είναι γενικώς παραδεκτό ότι ο ΑΠΟΕΛ της νέας καλαθοσφαιρικής κτίζεται σε στερεές βάσεις, που ουδεμία σχέση έχουν με εκείνες της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, οι οποίες είχαν κυμανθεί σε επίπεδα «λιτανείας» λόγω οικονομικών δυσχερειών.

Ωστόσο στον ΑΠΟΕΛ δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους για την προσπάθεια που θα γίνει στη νέα σεζόν, από τη στιγμή που τα οικονομικά προβλήματα δεν είναι και τόσο μεγάλα και θα είναι ακόμη καλύτερα αν η ποδοσφαιρική ομάδα προκριθεί στους ομίλους του Τσιάμπιονς Λιγκ!

Συνομιλήσαμε με τον αρχηγό της ομάδας, το διεθνή άσο Βασίλη Κούνα, του οποίου ο λόγος πάντα έχει τη δική του βαρύτητα μιας και δεν είναι από τα παιδιά εκείνα που μιλάνε πολύ.

«Πράγματι η ομάδα που φτιάχνεται φέτος στον ΑΠΟΕΛ έχει πολύ στέρεες βάσεις. Πολύ πιο δυνατές σε σχέση με τη χρονιά που πέρασε, αλλά και από προηγούμενες. Ο στόχος για μια ομάδα με το διαμέτρημα του ΑΠΟΕΛ, δεν είναι άλλος από την κατάκτηση και των δυο τίτλων», ανέφερε στο «Goal» ο Κούνας και πρόσθεσε:

«Πιστεύουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες για να τα καταφέρουμε διότι εκτός των προαναφερθέντων, θα έχουμε για προπονητή τον Αντώνη Κωνσταντινίδη, του οποίου οι ικανότητες είναι γνωστές σε όλους και με αυτόν στο τιμόνι, η ομάδα μας ήδη βρίσκεται στο σωστό δρόμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ