aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒάντερ: Η αξιολάτρευτη φαμίλια, τα… Βαντεράκια και το ταλέντο στο τραγούδι (vid)

Βάντερ: Η αξιολάτρευτη φαμίλια, τα… Βαντεράκια και το ταλέντο στο τραγούδι (vid)

TOY ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Το βλέπεις, το ξαναβλέπεις και δεν χορταίνεις. Ένα βίντεο στον λογαριασμό του Βάντερ Βιέιρα στο Instagram, είναι πραγματικά υπέροχο. Ο Βάντερ οδηγός, η σύντροφός του Κάρολ Καλιμέιρο συνοδηγός και στο πίσω κάθισμα οι αξιολάτρευτοι γιοι του και όλοι να τραγουδούν μαζί ένα πορτογαλόφωνο τραγούδι, άγνωστο σε εμάς.

«Αν δεν ταιριάζαμε, δε θα συμπεθεριάζαμε», λέει μία λαϊκή ρήση και στην περίπτωση του Βάντερ και της Κάρολ ταιριάζει καλύτερα έτσι: «Αν δεν ταιριάζαμε, δεν θα τα… μπλέκαμε».

Κουβαλούν μία απίστευτη δόση -με την καλή έννοια- τρέλας, που ήταν αδύνατο να μην ταιριάξουν. Έτσι έκαναν και δύο αξιολάτρευτα παιδιά και… τα μήλα έπεσαν ακριβώς κάτω από τη μηλιά. Και έδεσε και το γλυκό στην οικογένεια!

Αν θέλετε να μάθετε και σε ποιον έμοιασε ο Βάντερ, απάντηση βρίσκεται στον πατέρα του Μπελμίρο, ο οποίος είναι άσος στο beach soccer στη Βραζιλία και παλαιότερα κάναμε αναφορά και σ’ αυτόν (κάντε κλικ εδώ και εδώ).

Εν κατακλείδι: Ρε Βάντερ, δεν το ‘χεις με το τραγούδι. Άστην Κάρολ και τα παιδιά να το τραγουδούν!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ