aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒαλβέρδε: «Βλέπω τον ΑΠΟΕΛ πρωταθλητή Ευρώπης...»

Βαλβέρδε: «Βλέπω τον ΑΠΟΕΛ πρωταθλητή Ευρώπης…»

Ο τεχνικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο Ερνέστο Βαλβέρδε, ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (3-2). Τόνισε πως ο ΑΠΟΕΛ ήταν τυχερός αφού σκόραρε δύο γκολ σε τρεις φάσεις που είχε και πως η ομάδα του πρέπει να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα αυτό στον επαναληπτικό του ΓΣΠ. «Δεν πρέπει να υψώσουμε λευκή σημαία», ανέφερε σε ισπανικά ΜΜΕ και πρόσθεσε πως «ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή.

Και ακολούθως είπε: «Κυριαρχήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Κάναμε σπουδαίο ματς όμως το ΑΠΟΕΛ ήταν αποτελεσματικό. Πήραμε τη νίκη και θα πάμε στην Κύπρο να υπερασπιστούμε το σκορ. Ο αντίπαλος κλείστηκε πίσω αλλά μας έλειψε η αποτελεσματικότητα. Δεν έχει σχέση το παρελθόν μου στην Κύπρο και ότι έχασα εκεί. Ξέρω ότι οι κυπριακές ομάδες είναι καλές. Σέβομαι τοn ΑΠΟΕΛ. Στόχος μας είναι να περάσουμε. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς, όχι απλά καλό. Το κάθε ματς είναι διαφορετικό. Στην Κύπρο θα είναι διαφορετικά».

«Ξέρω πως είναι να αγωνιστείς στην Κύπρο και δεν θα επαναλάβουμε τα λάθη μας. Θα υπερασπιστούν καλά την άμυνά τους. Αν ο ΑΠΟΕΛ συνεχίσει να έχει αυτή την απόδοση, θα γίνει πρωταθλητής Ευρώπης», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ