aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΒάιλερ: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει άλλη επιλογή»

Βάιλερ: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει άλλη επιλογή»

Ο προπονητής της Άντερλεχτ Ρενέ Βάιλερ, σε δηλώσεις του στη διάσκεψη Τύπου πριν τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στάθηκε στην ετοιμότητα της ομάδας για την αναμέτρηση και στη σημασία της ενδεχόμενης πρόκρισης.

«Η νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι εγγύηση για την πρόκριση. Ο αντίπαλος δεν έχει άλλη επιλογή, για να προκριθεί πρέπει να σκοράρει και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

Αυτό δεν είναι ιδιαιτέρως καθησυχαστικό, ειδικά αφού θα έχει πίσω τον Σωτηρίου, που σκόραρε και τη Κυριακή απέναντι στην Ανόρθωση. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έδειξε πολλά την περασμένη εβδομάδα, αλλά ξέρουμε ότι μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα. Με καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για την πρόκριση είμαι αισιόδοξος.

Αν προκριθούμε τα πάντα είναι δυνατά για τη συνέχεια. Τα ενδεχόμενα παιχνίδια στην συνέχεια του Europa League δεν είναι πρόβλημα για το πρωτάθλημα», ανέφερε ο Ρενέ Βάιλερ.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Σοφιάν Ανί, δήλωσε: «Πρέπει να τα καταφέρουμε αύριο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ