aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒ. Ηλιάδης: «Δεν ήταν τόσο απειλητική η Ομόνοια, ο ΑΠΟΕΛ έχασε δύο βαθμούς»

Β. Ηλιάδης: «Δεν ήταν τόσο απειλητική η Ομόνοια, ο ΑΠΟΕΛ έχασε δύο βαθμούς»

Ο πρώην αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Βάσος Ηλιάδης, παραχώρησε δηλώσεις στον Σούπερ Σπορ FM, σχολιάζοντας το 1-1 με την Ομόνοια, τη διαχείριση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο ματς και τη μάχη του τίτλου.

Για την ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια: «Είδαμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Η κάθε ομάδα είχε το ημίχρονό της που σκόραρε. Πιστεύω ότι δεν ήταν τόσο απειλητική η Ομόνοια. Αυτός που νιώθει ότι έχασε δύο βαθμούς παρά κέρδισε ήταν ο ΑΠΟΕΛ, που προηγείτο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Θεωρώ ότι ήταν δίκαιο αποτέλεσμα».

Για τους χειρισμούς του Μιλόγεβιτς στο ντέρμπι: «Πιστεύω ότι ο κ. Μιλόγεβιτς, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά στον ΑΠΟΕΛ, θα έλεγε κάποιος πως μπορούσε να φρεσκάρει την μεσοαμυντική πλευρά. Δεν έγινε αυτό και η ισοφάριση ήρθε σε μια φάση που η ομάδα δεν μπορούσε να αντιδράσει».

Για τη μάχη του πρωταθληματικού τίτλου: «Ο πρωταθλητής δεν κάνει όλο νίκες στα πλέι οφ. Ο ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία, το DNA, έχει καλή ομάδα και προπονητή στον οποίο εγώ πιστεύω προσωπικά. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα που παίζει σε διπλό ταμπλό και της αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία στην Ευρώπη. Ο Άρης είναι εκεί όχι τόσο μακριά, ενώ η Πάφος νομίζω είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ