aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤζιωνής: Θυμήθηκε (ξανά) τους Πετεβίνο-Φανούριο

Τζιωνής: Θυμήθηκε (ξανά) τους Πετεβίνο-Φανούριο

Από τις αναφορές του προέδρου της Ομόνοιας Αντώνη Τζιωνή στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Σεμέλη», δεν ξέφυγε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

«Πώς γίνεται να παραπέμπεται δύο φορές ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας στη Δικαστική για δηλώσεις και οι εκπρόσωποι του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα για παρόμοιες δηλώσεις να μην παραπέμπονται; Ενισχύει αυτή η συμπεριφορά την προκατάληψη και την καχυποψία ή όχι; Και αυτό, φίλες και φίλοι, δεν είναι ένα οποιοδήποτε περιστατικό. Είναι ένα περιστατικό που αποκαλύπτει με τον χειρότερο τρόπο την σκοπιμότητα και το κοροϊδία σε όλα τα επίπεδα. Διότι εάν τα λάθη στο γήπεδο για κάποιους είναι ανθρώπινα, αυτό που συνέβη με τις δηλώσεις είναι “εν ψυχρώ δολοφονία”. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ΚΟΠ με την περιβόητη ανακοίνωση της, δικαιολόγησε αυτήν την ενέργεια, μιλώντας για όρια που καθόλου τυχαία ανακαλύφθηκαν μετά το ΑΠΟΕΛ-Απόλλων», είπε και πρόσθεσε:

«Και θυμίζω τη δήλωση του εκπροσώπου του ΑΠΟΕΛ: “Με πολλή ευκολία σφυρίζονται πέναλτι εναντίον του ΑΠΟΕΛ και παρόμοιες και σε πιο ξεκάθαρες περιπτώσεις δεν παίρνουμε πέναλτι. Υπάρχει μια λογική ότι απαγορεύεται να δίνεις πέναλτι στον ΑΠΟΕΛ”. Τα συμπεράσματα δικά σας».

«Σε μία εποχή που ο καθένας έχει βήμα έκφρασης, στο διαδίκτυο και αλλού, πώς είναι δυνατόν να αντιμετωπίζουν εξοντωτικές ποινές οι ομάδες όταν κρίνουν αποφάσεις διαιτητών. Δηλαδή ένας διαιτητής μπορεί να καταδικάζει με λανθασμένες αποφάσεις μία ομάδα, αλλά δεν μπορεί να κριθεί; Και ποιος καθορίζει ποια είναι τα επιτρεπόμενα όρια για δηλώσεις και ποια όχι», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ