aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΤζίμης Κουστένης: «Έχουμε και επιθετικό ταλέντο»

Τζίμης Κουστένης: «Έχουμε και επιθετικό ταλέντο»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Κάθε λόγο είχε για να νοιώθει ικανοποιημένος ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τζίμης Κουστένης, τόσο για τη νίκη της ομάδας του επί της Παρντουπίτσε, όσο και για την κάλυψη της διαφοράς με την οποία οι γαλαζοκίτρινοι είχαν ηττηθεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Τσέχους.

Οι δηλώσεις του: «Παίξαμε εναντίον μίας φύση επιθετικής ομάδας, την οποία θέλαμε να κρατήσουμε σε χαμηλό σκορ. Όμως ήμασταν εύστοχοι από την περιφέρεια, πήραμε τη διαφορά την οποία κρατήσαμε ως το τέλος.

Παρότι το ζητούμενο ήταν η νίκη και στο τέλος θα κοιτάζαμε για τη διαφορά. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, επειδή είχαμε διπλό στόχο και αυτό, είναι κάτι που αποπροσανατολίζει. Δείξαμε σαν ομάδα, ότι έχουμε ταλέντο και στην επίθεση και ότι μπορούμε να τα καταφέρνουμε και στα δύσκολα παιχνίδια».

Και πρόσθεσε: «Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, που θα είναι πολύ σημαντικό, όπως και τη συνέχεια, δηλαδή το παιχνίδι με τη Σαουλιάι. Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση για τη νίκη, που θα ερχόταν και στο παιχνίδι με τη Σμόκι, αν ήταν παρών. Περιμένουμε μεγαλύτερη στήριξη στη συνέχεια από τον κόσμο μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ