aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Tζιμπούρ για όλα

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ τον περασμένο μήνα συμφώνησε με την Κονσολάτ, η οποία αγωνίζεται στη Νασιοναλ 1 της Γαλλίας (τρίτη εθνική κατηγορία), με μοναδικό σκοπό την άνοδο της στη Ligue 2.

Ο Αλγερινός επιθετικός που έγινε γνωστός στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις φανέλες του Εθνικού Αστέρα, του Άρη, του Πανιωνίου, του Ατρομήτου, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, παραχώρησε συνέντευξη στο «Laprovence« ξεκαθαρίζοντας πως το ένστικτο του σκοραρίσματος δεν χάνεται ποτέ.

Επίσης ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε πως δεν αισθάνεται και ιδιαίτερα μεγάλος, παρά το γεγονός πως διανύει το 33ο έτος της ζωής του. «Δεν βλέπω να με φρενάρει η ηλικία, ίσα ίσα που κρατιέμαι σε καλό επίπεδο λόγω της επιθυμίας μου να αγωνιστώ για πολλά ακόμα χρόνια. Η ομάδα θα είναι ευχαριστημένη με την παρουσία μου», είπε χαρακτηριστικά ο στράικερ της Κονσολάτ.

Ωστόσο, ο Αλγερινός παραδέχεται πως η ήττα από τη Νιμ την περασμένη Κυριακή και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Γαλλίας αποτελούν αποτυχίες. Tέλος αναφέρεται στον τραυματισμό του αλλά και στους στόχους που έχουν θέσει στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο: «Eτσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλά ο τρόπος που χάσαμε στα τελευταία λεπτά είναι πολύ βαρύς. Εγώ από την άλλη είμαι ευχαριστημένος που αγωνίστηκα έπειτα από τον τραυματισμό που είχα υποστεί το 2016».

Για τον τραυματισμό του στο γόνατο: «Το 2016 τραυματίστηκα στο γόνατο και έπρεπε να κάνω χειρουργείο για να ξεπεράσω το πρόβλημα. Τελικά μετά από πολλούς μήνες είμαι καλά και κυρίως αισθάνομαι καλύτερα».

Για τη μεταγραφή του στη Κονσολάτ: «Θα είμαι ειλικρινής. Όταν μου είπε ο μάνατζερ μου για την πρόταση της Κονσολατ, δεν γνώριζα τίποτα για την ομάδα, ούτε σε ποια κατηγορία έπαιζε. Δεν είμαι από την περιοχή και κυρίως δεν έχω φίλους η πρώην συμπαίκτες που να έχουν αγωνιστεί εκει. Όμως έψαξα και βρήκα, είδα τα αποτελέσματα της και τη θέση της στην κατηγορία και αποφάσισα πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα τελικά. Ένα πολύ καλό περιβάλλον για να επιστρέψω σε υψηλό επίπεδο μετά τον τραυματισμό μου».

Για τους στόχους του: «Ο σκοπός της επιστροφής μου στη Γαλλία δεν έχει να κάνει ούτε με την ομορφιά της πόλης, ούτε για να μάθω τη γλώσσα. Ήρθα μετά από απόφαση που πήρα με την οικογένεια μου και τους φίλους μου. Έπαιξαν όλα τον ρόλο τους στην μεταγραφή αυτή, όμως ο πρώτος στόχος μου ήταν εξ αρχής να ανέβει η ομάδα στη Ligue 2».

Για το τι θα προσφέρει στην Κονσολάτ: «Θα βοηθήσω με την εμπειρία μου, τον επαγγελματισμό μου και την ικανότητα μου τους νέους παίκτες της ομάδας να δείξουν το ταλέντο τους και να πάμε την Κονσολάτ ψηλότερα. Οι εμπειρίες μου από Ελλάδα, Αγγλία, Κύπρο και Τουρκία και η σκληρή δουλειά θα μας κάνουν καλύτερους και με λίγη επιμονή και υπομονή η ομάδα θα πάει εκεί που αξίζει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ