aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤυφώνας… Χάρι Κέιν περιμένει τον ΑΠΟΕΛ (videos)

Τυφώνας… Χάρι Κέιν περιμένει τον ΑΠΟΕΛ (videos)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Αγριεμένη θα έρθει η Τότεναμ στην Κύπρο για το παιχνίδι της Τρίτης με τον ΑΠΟΕΛ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η αγγλική ομάδα νίκησε με 2-3 τη Γουέστ Χαμ στο τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου με «καυτό» (ποιον άλλον;) τον Χάρι Κέιν, ο οποίος σκόραρε στο 34ο και 38ο λεπτό αντίστοιχα. Το πρώτο γκολ ήρθε με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ντέλε Άλι και το δεύτερο με σουτ, μετά από ασταθή απόκρουση του Χαρτ. Με τα σημερινά, και ενώ εκκρεμούν άλλα 45 λεπτά, ο Κέιν έφτασε τα 8 γκολ σε 6 αγώνες σε αυτό τον μήνα.


Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού τα «σπιρούνια» έφτασαν και σε τρίτο γκολ αυτή τη φορά με δυνατό πλασέ του Έρικσεν από το ύψος της περιοχής, ενώ η Γουέστ Χαμ στο 65ο λεπτό μείωσε σε 1-3 με κοντινή κεφαλιά του Ερνάντες (Τσιτσαρίτο). Τα «σφυριά», όμως, μείωσαν ακόμη περισσότερο στο 87ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Κουγιάτε και ενώ από το 70ο λεπτό αποβλήθηκε ο Οριέ για την Τότεναμ.



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ