aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤσούκας: Το καυτό ερώτημα του μέχρι πρότινος γιατρού του ΑΠΟΕΛ!

Τσούκας: Το καυτό ερώτημα του μέχρι πρότινος γιατρού του ΑΠΟΕΛ!

Ο Δημήτρης Τσούκας ξαναχτυπά με νέο τιτίβισμα. Ο πρώην γιατρός του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος δεν μας είχε συνηθίσει με αιχμηρά ποσταρίσματα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, έθεσε σήμερα το εξής (αυτούσιο) ερώτημα:

«Χειρουργείς τον αθλητή μιας ομάδας και την αμοιβή σου από την ασφαλιστική εταιρεία την παίρνει η ομάδα και δεν σου την αποδίδει!!! Πως λέγεται αυτό;».

Πάντως, με νεότερη ανάρτηση, έγραψε:«Να τονίσω ότι δεν έχω αναφέρει πουθενά όνομα ομάδας η χώρα από σεβασμό στην ιστορία και στους φιλάθλους της».

Ο Τσούκας αποχώρησε από το ιατρικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ τον περασμένο Ιούνιο και στις 2 Οκτωβρίου, την επομένη δηλαδή του αποκλεισμού από την Σλόβαν Λίμπερετς έγραψε επί λέξει τα εξής:

«Αυτοί που πραγματικά ευθύνονται: 1. Δεν γίνεται να βιάζεις συνέχεια την ποδοσφαιρική λογική.2. Φύγε εσύ έλα εσύ για να κρυφτεί ότι φταις εσύ.3. Ο κύκλος έκλεισε και πρέπει να αλλάξουν όλα και όλοι.4. Η χρονιά είναι ήδη πλήρως αποτυχημένη. 5. Ελεγχος, τιμωρία, σπίτια τους».

Λέτε να ακολουθήσει και άλλο θερμό τιτίβισμα, τώρα που πήρε φόρα; Για να δούμε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ