aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤσουκαλάς: «Πάρτε κανένα παίκτη σαν τον Σωτηρίου να μας νικήσετε»

Τσουκαλάς: «Πάρτε κανένα παίκτη σαν τον Σωτηρίου να μας νικήσετε»

Πολλοί είναι αυτοί που περίμεναν την εκπομπή (09/12) «Άντε Γεια» του φανατικού οπαδού του Ολυμπιακού Τάκη Τσουκαλά και του συμπαρουσιαστή του Άκη Βαρδαλάκη (επίσης φανατικού «γαύρου»), μετά την νέα ήττα της ομάδας τους από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (0-2).

Αρχικά, οι δύο παρουσιαστές μίλησαν για αρκετή ώρα για τον μπασκετικό Ολυμπιακό. Όταν έφθασε η στιγμή να αναφερθούν στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό τα έβαλαν με εξώφυλλο ΑΕΚτζήδικης εφημερίδας και είπαν: «Αυτή η μεγάλη ομάδα με τα τόσα πολλά αθλήματα που είναι όλα πρώτα στην Ελλάδα και διεκδικούνε τρόπαια στην Ευρώπη, τα έχει μόνο ο Ολυμπιακός. Να πάτε να πάρετε κανένα παίκτη σαν τον Σωτηρίου που θέλετε εσείς οι ΑΕΚτζήδες ρε, λες κι έχετε λεφτά, να νικήσετε τον Ολυμπιακό ρε καθίστε εκεί ρε που είστε και στην 220η πρώτη θέση στην ΟΥΕΦΑ».

«Το βασικό είναι ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει στην Ευρώπη και θα πάρει το πρωτάθλημα», είπε ακολούθως και στη συνέχεια τα έβαλαν με τους προπονητές του Ολυμπιακού που κανείς δεν σουλούπωσε στην ομάδα και δίνουν πίστωση χρόνου, άσχετα αν ο Πάουλο Μπέντο είναι στην πόρτα της εξόδου.

Όπως και να ‘χει, Βαρδαλάκης και Τσουκαλάς δίνουν πολλά ελαφρυντικά στον Ολυμπιακό. Αν έχετε όρεξη, δείτε πιο κάτω ολόκληρη την εκπομπή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ