aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤσιράκης: Το μέλλον του Κλωναρίδη και το πρόβλημα στις αποδοχές Αποστολάκη

Τσιράκης: Το μέλλον του Κλωναρίδη και το πρόβλημα στις αποδοχές Αποστολάκη

Ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος της εφημερίας «Sportime» με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter κάνει αναφορά στο μέλλον των Βίκτωρα Κλωναρίδη και Κώστα Αποστολάκη. Για τον πρώτο σημειώνει ότι «διασώθηκε» στη φετινή σεζόν και θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν, ενώ για τον δεύτερο αναφέρει ότι δεν υπολογίζεται, όμως το συμβόλαιό του έως το 2024 και οι σχετικά καλές αποδοχές του αποτελούν πρόβλημα.

Οι αναρτήσεις

«Πολλές αλλαγές στο ρόστερ του θα κάνει το καλοκαίρι ο ΑΠΟΕΛ. Διψήφιος ο αριθμός των παικτών που θα φύγουν. Ο Κώστας Αποστολάκης είναι σε αυτούς που δεν υπολογίζονται. Δεν ξέρω ποια λύση θα βρεθεί, πάντως, όταν έχει συμβόλαιο έως το 2024 με σχετικά καλές αποδοχές.

Ένας από τους παίκτες που διασώζονται τη φετινή σεζόν είναι ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Έχοντας συμβόλαιο μαζί του, ο ΑΠΟΕΛ τον έχει στο πλάνο του και για την επόμενη σεζόν αφενός γιατί θα αποχωρήσουν άλλοι, αφετέρου γιατί μπορεί να καλύψει περισσότερες από μία θέσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ