aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤσεμπούρι: «Πιο έμπειρος ο ΑΠΟΕΛ, αλλά...»

Τσεμπούρι: «Πιο έμπειρος ο ΑΠΟΕΛ, αλλά…»

Πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα χαρακτήρισε τον ΑΠΟΕΛ ο προπονητής της Σουντούβα, Βλαντιμίρ Τσεμπούρι, ο οποίος μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης για τη μάχη των δύο ομάδων την Τετάρτη για τον α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να βάλει δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι το ντεμπούτο μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, ένα μεγάλο όνομα, αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτό.

Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα για τον ΑΠΟΕΛ το γεγονός πως δεν έχει παιχνίδια στα πόδια το, σε αντίθεση με εμάς. Είδαμε το παιχνίδι με την Μακάμπι, ξέρουμε πως είναι σε περίοδο προετοιμασίας και επίσης γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα είναι. Είναι λογικό να έχουμε τραυματισμούς είμαστε στα μέσα της σεζόν, αλλά έχουμε παίκτες να αντικαταστήσουμε τους τραυματίες ή ακόμα και τους παίκτες που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ