aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤσακίρης για Μάνταλο και ΑΠΟΕΛ: «Σημαντικός για τον Αλμέιδα, δεν μου προκύπτει κάτι τέτοιο»

Τσακίρης για Μάνταλο και ΑΠΟΕΛ: «Σημαντικός για τον Αλμέιδα, δεν μου προκύπτει κάτι τέτοιο»

Τις πληροφορίες περί ενδιαφέροντος του ΑΠΟΕΛ να αποκτήσει τον αρχηγό της ΑΕΚ Αθηνών, Πέτρο Μάνταλο, σχολίασε ο ρεπόρτερ της ελληνικής ομάδας, Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 Ελλάδας.

Μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλου υπογράμμισε ότι δεν προκύπτει από κάπου πρόθεση αποχώρησης του Μάνταλου, ενώ και ο Ματίας Αλμέιδα εκτιμά τον παίκτη, χρησιμοποιώντας τον ως πασπαρτού στα χαφ και τα άκρα.

«Δεν μου κάνει να υπάρξει βάση από το γεγονός πως και ο Μάνταλος είναι μία χαρά στην ΑΕΚ και αισθάνεται καλά και η ΑΕΚ τον θέλει πολύ και τον χρησιμοποιεί κιόλας. Έχει ήδη 14 ματς, έχει σκοράρει ένα γκολ και δύο αστίστ και χρησιμοποιείται παντού. Και στα χαφ και δεξιά και αριστερά. Είναι σημαντικός παίκτης για τον Αλμέιδα ως 12ος ή 13ος. Δεν νομίζω ότι από την ΑΕΚ ή στο μυαλό του Αλμέιδα υπάρχει η παραχώρηση. Τώρα, αν ο Πέτρος Μάνταλος έχει επιθυμία για κάτι τέτοιο… δεν μου έχει προκύψει. Από την όποια επαφή είχα μαζί του, δεν μου προκύπτει κάτι τέτοιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ