aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤρόλαρε και εσύ τον «Σέριφ», μπορείς!

Τρόλαρε και εσύ τον «Σέριφ», μπορείς!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Η αλήθεια είναι πως η φετινή σεζόν δεν έχει εξελιχθεί καλά για τον Κίλιαν Σέρινταν στη Γιαγκελόνια. Για αυτό και βρίσκεται πολύ στη μετακινήση του στη Σκοτία, όπου θα αγωνιστεί στη Χιμπέρνιαν για τους επόμενους έξι μήνες. Πάντως, οι φίλοι της πολωνικής ομάδας δεν βλέπουν με θετικό μάτι την παρουσία του, γι’ αυτό και σε κάθε ευκαιρία τον τρολάρουν άγρια.  Ένας από αυτούς έγραψε χθες: «Ο Κίλιαν Σέρινταν βρίσκεται σε τόσο χάλια αγωνιστική κατάσταση που στη φιλική νίκη της Γιαγκελόνια με 8-1 κατάφερε να πετύχει μόνο αυτόγκόλ!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ο Πάουλο Σέρζιο και οι Ομονοιάτικες απειλές»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσφέρει… γη και ύδωρ για τον Κίλιαν Σέρινταν

Η ανάρτηση του συγκεκριμένου οπαδού τσάντισε ορισμένους που του απάντησε πως η κριτική του είναι άδικη και τον ρώτησε αν είδε μία καλή πάσα που έκανε ο Σέρινταν κατά τη διάρκεια του φιλικού. Με τον πρώτο οπαδό να απαντά: «Δεν είδα το παιχνίδι, αλλά είμαι πολύ μεγάλος φαν του Σέρινταν και του εύχομαι τα καλύτερα». Δείτε τη συνομιλία των δύο φίλων της Γιαγκελόνια μέσω του twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε ομάδα ο Κίλιαν Σέρινταν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ