aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤρίποντο και στις… ακεφιές για τον ΑΠΟΕΛ

Τρίποντο και στις… ακεφιές για τον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή του, όμως κατάφερε να επιβληθεί της Δόξας και να διατηρηθεί για πρώτη φορά ολομόναχος στην κορυφή της βαθμολογίας για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Αυτό έχει σημασία… Ιδιαιτέρως για τις ομάδες που έχουν ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου είναι μεγάλη υπόθεση ακόμη και στις κακές έως μέτριες εμφανίσεις τους να φτάνουν στην υλοποίηση του στόχου τους. Αυτό κράτησε και ο Τόμας Κρίστιανσεν, προσδοκώντας σε καλύτερες εμφανίσεις.

Τέσσερα παιχνίδια θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ σε διάστημα 12 ημερών. Συγκεκριμένα την Τετάρτη υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου, ομάδα που θα αντιμετωπίσει μία εβδομάδα μετά στη ρεβάνς του σταδίου «Αμμόχωστος» (25/1).

Ενδιάμεσα, οι γαλαζοκίτρινοι θα φιλοξενήσουν την ΑΕΖ (22/1) για την 20ή αγωνιστική και στις 29 Ιανουαρίου θα τα πουν για το πρωτάθλημα με τον Εθνικό στο Δασάκι. Χρόνος για το τι έγινε ή δεν έγινε καλά στο ματς με τη Δόξα δεν υπάρχει.

Η προσοχή έχει στραφεί ήδη στο μεθαυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα (19:00), όπου ο στόχος είναι βεβαίως να τεθούν οι βάσεις για την πρόκριση στην προημιτελική φάση. Ο Φακούντο Μπερτόλιο δεν υπολογίζεται (ταλαιπωρείται από θλάση), αμφίβολη χαρακτηρίζεται η συμμετοχή του Ινιάκι Αστίθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ