aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Τρίποντο» από δύο «δώρα» ο ΑΠΟΕΛ, παίζοντας με τη φωτιά! (vid & pics)

«Τρίποντο» από δύο «δώρα» ο ΑΠΟΕΛ, παίζοντας με τη φωτιά! (vid & pics)

Άλλο ένα «τρίποντο» έβαλε στο σακούλι του ο ΑΠΟΕΛ, κάνοντας και… οικονομία στη βενζίνη. Βλέπετε, οι γαλαζοκίτρινοι αντιμετωπίζουν την Καραμπάχ στο Μπακού την ερχόμενη Πέμπτη για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και ασφαλώς «καίγονται» περισσότερο για το παιχνίδι αυτό.

Ωστόσο, αυτό δεν δικαιολογεί την άσχημη εμφάνισή του απέναντι στη Δόξα στο ΓΣΠ. Για να μπούμε στο… ψητό, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος οι περσινοί πρωταθλητές πέτυχαν το «τρία στα τρία» κερδίζοντας με 2-0 (20’ Χαλένιους, 88′ Πάβλοβιτς) και με… σβηστές τις μηχανές (εξ ου κι η… οικονομία στη βενζίνη).

Αυτό καθότι οι γαλαζοκίτρινοι είχαν τον έλεγχο, ωστόσο η απόδοσή τους ήταν μέτρια έως κακή, προβλημάτισε τον κόσμο (όσος βρέθηκε στο γήπεδο) που αποδοκίμαζε συχνά και μάλιστα από καθαρά θέμα τύχης δεν ισοφαρίστηκαν στα τελευταία λεπτά σε δύο κραυγαλέες ευκαιρίες που είχαν οι φιλοξενούμενοι με Ίταλο και Καρλίτος.

Παρόλα αυτά, εκεί που πίεζε η Δόξα για την ισοφάριση, ο ΑΠΟΕΛ αξιοποίησε ένα τραγικό λάθος του δικού του παίκτη, του Παρασκευά, ο οποίος δεν απομάκρυνε έγακιρα, ο Πάβλοβιτς έκλεψε στο 88′ και από κοντά έκανε το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα.

Όσον αφορά στο πρώτο γκολ; Και αυτό από ευγενή χορηγία της άμυνας της Δόξας, ήλθε για τον ΑΠΟΕΛ στο 20′ αφού ο Ντερβίτ, αντί να απομακρύνει, πήγε να ντριμπλάρει τον Χαλένιους, αλλά ο Σουηδός έκλεψε και με πλασέ εκτός περιοχής σκόραρε.

Έτσι λοιπόν, οι γαλαζοκίτρινοι έκαναν το 3×3 και πάνε με θετική σκέψη να αντιμετωπίσουν την Πέμπτη την Καραμπάχ. Μετράνε εννέα βαθμούς σε τρία ματς κι ακόμη έχουν και εκκρεμότητες με τα αναβληθέντα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Εθνικό Άχνας και Ανόρθωση, για την 1η, τη 2η και την 5η αγωνιστική αντίστοιχα.

Από την άλλη, η Δόξα παραμένει προτελευταία με 2 πόντους και κινδυνεύει να πέσει στον πυθμένα, εάν κερδίσει ο Ολυμπιακός την Πάφο αύριο (20/10) στο Μακάρειο.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Ντολ): Βάτερμαν, Μιχαΐλοβιτς, Σάβιτς, Βούρος, Ιωάννου, Γκέντσογλου (31′ Άλεφ), Σόουζα, Μάτιτς (71′ Πάβλοβιτς), Βιντιγκάλ, Τάαμαρι (66′ Γιάκολις), Χαλένιους.

Δόξα (Ματθαίος Πιππίας): Παρασκευά, Μιντίκκης, Μουκτάρης, Ντερβίτ, Τραϊτσέφσκι, Μέσκα, Φιντέλις (59′ Μπόλιεβιτς), Μπραμπίγια (72′ Ίταλο), Παπαφώτης (59′ Λουίς Κάρλος), Καρλίτος, Καρλάο.

Γήπεδο: ΓΣΠ.

Σκόρερ: 20′ Χαλένιους, 88′ Πάβλοβιτς.

Κίτρινες: 9′ Βιντιγκάλ / 50′ Μπραμπίγια.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

Α’ βοηθός: Μιχάλης Σωτηρίου.

Β’ βοηθός: Χαράλαμπος Ξενοφώντος.

Τέταρτος: Κωνσταντίνος Φελλάς.

Παρατηρητής διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ