aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Τριάρα» της Γιανγκ Μποις στον ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτός κάνει κουμάντο (pics)

«Τριάρα» της Γιανγκ Μποις στον ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτός κάνει κουμάντο (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε ό,τι άξιζε στον σημερινό αγώνα με τη Γιανγκ Μπόις. Προηγήθηκε γρήγορα με γκολ του Εφραίμ στο 14’, αλλά η ελβετική ομάδα με χατ-ρικ του Οαρό (τα δύο εκ των οποίων με πέναλτι) έκανε την ανατροπή και πήρε την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωθρά στην αναμέτρηση, με την  Γιανγκ Μπόις να βρίσκει την πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 9′ όταν ο Ραβέ έστειλε την μπάλα αρκετά πιο ψηλά από την εστία του Βάτερμαν.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν όμως αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ στο 14’ όταν ο Βινίσιους βρήκε με πολύ ωραία μπαλιά τον Εφραίμ και αυτός με εξαιρετικό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Εμβογκό και σκόραρε.

Η απάντηση ήταν άμεση για τους Ελβετούς, όταν λίγα λεπτά, στο 18’ ο Οαρό, μετά από ασίστ του Σικ, έκανε το 1-1. Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου συνέχισε χωρίς την μεγάλη φάση, με την Γιανγκ Μπόις να αποκομίζει τρεις κίτρινες για σκληρά φάουλ στους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ.

Η Γιανγκ Μπόις μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 51’ κέρδισε πέναλτι σε φάουλ του νεοεισελθέντα Γιώργου Μερκή πάνω στον Ζακάρια. Ο Βάτερμαν απέκρουσε αρχικά το πέναλτι του Οαρό, αλλά σε δεύτερο χρόνο ο Γάλλος σκόραρε και έκανε το 2-1.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να πιέσει την Γιανγκ Μπόις για την συνέχεια του αγώνα, και η είσοδος των Γιαννιώτα και Μπρεσάν στη θέση των Βάντερ και Μπερτόλιο δεν άλλαξε την εικόνα της ομάδας.

Οι Ελβετοί κέρδισαν  και δεύτερο πέναλτι στο 81’ σε μαρκάρισμα του Μοράις στον Σανόγκο, το οποίο φαίνεται να γίνεται εκτός περιοχής. Ο Οαρό εκτέλεσε και αυτό το πέναλτι και έκανε το τελικό 3-1 της αναμέτρησης. Στο 86′ θα μπορούσε να γίνει και το 4-1 όταν ο Νούχου προ κενής εστίας δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στην επόμενη αγωνιστική του Europa League ο πρωτοπόρος του Β’ Ομίλου, ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Γιανγκ Μπόις στο ΓΣΠ και η Αστάνα τον Ολυμπιακό στο Καζακστάν.

Γιανγκ Μπόις (Άντι Χάτερ): Εμβογκό , Φον Μπέργκερ, Νούχου, Λέτσιακς, Σούτερ, Ζακάρια, Σανόγκο, Σικ (80’ Μπερτόνε), Ραβέ (88’ Ντουά), Κούμπο, Οαρό (84’ Φρέι).

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Λάγο, Αστίθ, Καρλάο (50’ Μερκής), Μιλάνοφ, Μοράις, Βινίσιους, Μπερτόλιο (78’ Μπρεσάν), Εφραίμ , Βάντερ (68’ Γιαννιώτας), Σωτηρίου.

Σκόρερ: 14’ Εφραίμ / 18’, 52’(π), 82’(π) Οαρό

Κίτρινες: Σανόγκο, Νούχου, Ζακάρια, Φον Μπέργκερ / Σωτηρίου, Μερκής, Μιλάνοφ

Αποβολές:

Γήπεδο: Σταντ ντε Σουίς

Θεατές: 9.553

Διαιτητής: Τομπίας Βέλτζ (Γερμανία)

Α’ Βοηθός: Ραφαέλ Φόλτιν

Β’ Βοηθός: Χόλκερ Χέντσελ

Πρώτος Επιπρόσθετος: Μάρκο Φριτζ

Δεύτερος Επιπρόσθετος: Ρόμπερτ Χάρτμαν

4ος Διαιτητής: Κρίστιαν Γκίτελμαν

Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ