aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤρία νέα αποκτήματα και μια επιστροφή από τα παλιά

Τρία νέα αποκτήματα και μια επιστροφή από τα παλιά

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων Κύπριων φουτσαλιστών. Πρόκειται για τους Σάββα Ομήρου, Ελευθέριο Περικλέους, Νεόφυτο Λακκούφη και Αβράαμ Παρασκευά.

Η επίσημη ανακοίνωση για τον Σάββα Ομήρου:

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την απόκτηση και συνάμα την επιστροφή του Κύπριου διεθνή φουτσαλιστή Σάββα Ομήρου.

Ο Σάββας γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 1991 και την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην Ανόρθωση.

Πέτυχε οχτώ τέρματα σε 11 συμμετοχές, εφτά στο πρωτάθλημα (10 συμ/χη) και ένα στο κύπελλο (1 συμ/χη).

Ο Σάββας άρχισε την καριέρα του στο Φούτσαλ το 2010 από την Ομόνοια και ένα χρόνο μετά πήγε στη City Futsal. Ακολούθως, πήρε μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ και πανηγύρισε δυο νταμπλ.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 20.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ ο Σάββας Ομήρου δήλωσε τα εξής

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψα στον ΑΠΟΕΛ και είμαι έτοιμος να αντεπεξέλθω στις υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες της ομάδας. Προπονούμαι με την ομάδα εδώ και μια εβδομάδα και νιώθω ότι δεν έφυγα ποτέ. Το περιβάλλον παραμένει πολύ καλό και φιλικό, γεγονός που βοηθά τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν ευχάριστα. Είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ που με εμπιστεύτηκαν και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους δικαιώσω και να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».

Η μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ καλωσορίζει τον Σάββα και του εύχεται και κάθε επιτυχία με την γαλαζοκίτρινη.

Η επίσημη ανακοίνωση για τους Περικλέους, Λακκούφη, Παρασκευά:

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τους τρεις Κύπριους φουτσαλιστές Ελευθέριο Περικλέους, Νεόφυτο Λακκούφη και Αβραάμ Παρασκευά.

Ο Περικλέους γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου του 1987 και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περιόδου στον Εθνικό Λατσιών και στη συνέχεια στην Ένωση Νέων Μέλισσας.

Πέτυχε συνολικά 21 τέρματα σε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Με την ομάδα των Λατσιών σημείωσε οχτώ γκολ σε 10 συμμετοχές και με την αντίστοιχη της Αγίας Νάπας 11 τέρματα σε εννέα συμμετοχές.

Άρχισε την καριέρα του από την Αραράτ το 2006 και στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ομόνοια, Αραράτ, City , ΣΠΕ Στροβόλου, Αραράτ, Εθνικό Λατσιών και ΕΝΠ Μέλισσας.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 18.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ελευθέριος ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ομάδα που μονοπωλεί τους τίτλους τα τελευταία χρόνια και ευχαριστώ τους ανθρώπους του Συλλόγου για την ευκαιρία που μου δίνουν. Θα κρατήσω ψηλά τον πήχη, όπως κάνει ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια και υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Ο Λακκούφης γεννήθηκε στις 6 Απριλίου του 1990 και την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην Ανόρθωση.

Σε σύνολο 18 συμμετοχών πέτυχε εφτά τέρματα. Τέσσερα στο πρωτάθλημα (σε 15 συμμετοχές) και τρία στο κύπελλο (σε τρεις συμμετοχές).

Ο Νεόφυτος άρχισε την καριέρα του το 2008 από την ΣΠΕ Στροβόλου και το 2011 πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, το οποίο κράτησε μέχρι το 2014, οπότε και αποχώρησε για την Ανόρθωση. Συμμετείχε σε δυο επίσημα φιλικά τουρνουά στο εξωτερικό με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 17.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Νεόφυτος υπογράμμισε: «Αντιλαμβάνομαι ότι ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Κύπρου. Είμαι έτοιμος να διαχειριστώ την πίεση του πρωταθλητισμού, να γίνω καλύτερος από τον υγιή ανταγωνισμό και να βοηθήσω την ομάδα να συνεχίσει να κατακτά τίτλους. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη τους.

Ο Αβραάμ γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου του 1985 και την προηγούμενη χρονιά υπερασπιζόταν την εστία της ΑΕΚ Λάρνακας.

Αγωνίστηκε σε εννέα παιχνίδια, τέσσερα για το πρωτάθλημα, ισάριθμα για το κύπελλο και στο σούπερ καπ απέναντι στην ομάδα μας.

Από το 2004 μέχρι το 2014 αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό και ακολούθως πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Αβραάμ επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 15.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αβραάμ τόνισε: «Χαίρομαι πάρα πολύ θα αγωνιστώ στο μεγαλύτερο Σύλλογο στην Κύπρο και ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ για την εμπιστοσύνη τους. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους της. Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει έναν πάρα πολύ καλό και έμπειρο τερματοφύλακα και είμαι σίγουρος ότι ο υγιής ανταγωνισμός με τον Άθω Ευριπίδου θα με κάνει καλύτερο»

Η μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ καλωσορίζει τους τρεις ποδοσφαιριστές και τους εύχεται κάθε επιτυχία με τη γαλαζοκίτρινη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ