aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Τρένο» η Ντόρτμουντ! (videos)

Με νίκη συνέχισε η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ τις υποχρεώσεις της στην Bundesliga, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας της Άουγκσμπουργκ με 2-1 για την 7η αγωνιστική και αύξησε -προσωρινά- στους πέντε βαθμούς το προβάδισμα από τη δεύτερη Χοφενχάιμ. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά με την αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League, της οποίας ήταν και αρχηγός στο σημερινό παιχνίδι, ενώ ο Κώστας Σταφυλίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των γηπεδούχων, αλλά είδε ολόκληρη την αναμέτρηση από τον πάγκο.


Στο μεταξύ, ο Τάσος Δώνης συμπεριλήφθηκε στο αρχικό σχήμα της Στουτγκάρδης και έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο, αλλά είδε την ομάδα του να δέχεται γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και να γνωρίζει την ήττα 2-1 από την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη. Τέλος, η Γκλάντμπαχ κατέβαλε την αντίσταση του Ανόβερου χάρη σε πέναλτι του Τοργκάν Αζάρ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.


Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Παρασκευή
Σάλκε – Λεβερκούζεν 1-1 (34′ Γκορέτσκα / 61′ Μπέιλι)

Σάββατο
Γκλάντμπαχ – Ανόβερο 2-1 (67′ Γκίντερ, 94′ πέν. Τοργκάν Αζάρ / 71′ Χάρνικ)
Άιντραχτ – Στουτγκάρδη 2-1 (42′ Ρέμπιτς, 93′ Αλέ / 61′ Τερόντε)
Άουγκμπουργκ – Ντόρτμουντ 1-2 (11′ Καϊουμπί / 4′ Γιαρμόλενκο, 23′ Καγκάουα)
Βόλφσμπουργκ – Μάιντς 1-1 (55′ Γκιλαβονγκί / 74′ Μούτο)
Αμβούργο – Βέρντερ (19:30)

Κυριακή
Φράιμπουργκ – Χόφενχαϊμ (14:30)
Χέρτα – Μπάγερν (16:30)
Κολωνία – Λειψία (18:30)



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ