aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Τρελό» σενάριο για Ολυμπιακό Πειραιώς και Νεμάνια Μάτιτς!

«Τρελό» σενάριο για Ολυμπιακό Πειραιώς και Νεμάνια Μάτιτς!

Ένα ρεπορτάζ που μπορεί να μπει και κάτω από την κατηγορία «σενάριο φαντασίας» ήρθε την Κυριακή από τα βοσνιακά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «sportske.ba» -σε ένα θέμα που αναδημοσιεύτηκε και σε άλλα Μέσα της χώρας- τονίζει ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ο Ολυμπιακός Πειραιώς… κοντράρεται με τη Μπάγερν Μονάχου για την αγορά του αδελφού του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Ούρος Μάτιτς, Νεμάνια από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι Βόσνιοι που επικαλούνται πηγές από την Αγγλία και το Sky Sports, αναφέρουν ότι ο συμπατριώτης τους τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, προσέγγισε τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» για τον διεθνή Σέρβο χαφ, προσφέροντας 20 εκατ. ευρώ.

Κάπου εκεί είναι που εμπλέκεται στο θέμα και το όνομα του Ολυμπιακού, αφού τονίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη προσφέρει 15 εκατ. ευρώ για τον μέσο της Γιουνάιτεντ που μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Για το τυπικό της υπόθεσης, αναφέρεται ότι η προ διετίας μετακίνησή του 30χρονου μέσου από την Τσέλσι στη Γιουνάιτεντ είχε κοστίσει μόλις 45 εκατ. ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ