aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΤρεις για τον... Αλ-Τάαμαρι

Τρεις για τον… Αλ-Τάαμαρι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Εννοείται ότι η Αλκή Ορόκλινη θα έχει πολύ δύσκολο έργο αύριο, στο «Αμμόχωστος» (19:00) απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Είτε βρίσκεται σε καλή είτε σε κακή κατάσταση, ο συγκεκριμένος αντίπαλος υπερτερεί ποιοτικά και θα είναι το μεγάλο φαβορί. Όπως συνέβη στο ματς με την Ανόρθωση (0-0), όμως, στο ίδιο γήπεδο, ο Κώστας Σακκάς θα προσπαθήσει να βρει την τακτική που θα μπλοκάρει τα μεσοεπιθετικά ατού του πρωταθλητή.

Ιδιαίτερα δύσκολο έργο ασφαλώς θα έχει ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα αναλάβει το ανασταλτικό μέρος της αριστερής πτέρυγας των κυανέρυθρων. Ο λόγος, προφανής: ο πιο φορμαρισμένος και πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ λέγεται Μούσα Αλ-Τάαμαρι και είναι δεξιός εξτρέμ. Η συγκυρία, μάλιστα, θέλει τρεις ποδοσφαιριστές να δίνουν μάχη για τη θέση του αριστερού μπακ.

Στο νικηφόρο ματς με την Πάφος FC, στη συγκεκριμένη θέση αγωνίστηκε ο Μαρτίνος Χριστοφή. Στα δύο προηγούμενα ματς, με τη «Μεγάλη Κυρία» και την ΑΕΛ (1-5), επιλέγηκε ο Μάριος Χάρη (φωτό). Ωστόσο, εκείνος που είχε την προτίμηση του Σακκά στα φιλικά και στα τρία πρώτα ματς πρωταθλήματος ήταν ο Όρλιν Στάροκιν (φωτό κάτω). Ο Βούλγαρος ακραίος αμυντικός, ωστόσο πραγματοποίησε το ντεμπούτο σε επίσημο αγώνα στο 73ό λεπτό του αγώνα με τους γαλάζιους στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Εναπόκειται λοιπόν στον Κύπριο προπονητή να αποφασίσει αν ήρθε η ώρα να τον χρησιμοποιήσει σε 90λεπτο ή αν χρειάζεται πιο ομαλή επιστροφή του στο αρχικό σχήμα. Στη δεύτερη περίπτωση, θα προτιμηθεί ένας από τους δύο Κύπριους αμυντικούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ