aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤρεις διακρίσεις για τον ΑΠΟΕΛ

Τρεις διακρίσεις για τον ΑΠΟΕΛ

Τρεις από τους τέσσερεις αθλητές του ΑΠΟΕΛ διακρίθηκαν στον 7ο αγώνα κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας «Racing Cycles – Moutti tou Almyrolivadou XCO Race» που διεξήχθη την Κυριακή 08 Ιουλίου στον εκδρομικό χώρο Αλμυρολίβαδου στο Τρόοδος. Πρώτη και δεύτερες θέσεις ήταν ο απολογισμός της ομάδας μας.

Στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου ανέβηκε ο Κυριάκος Λακκοτρύπης στην κατηγορία Master 1. Η Ελένη Ανδρέου και ο Μιχάλης Πουμπουρής κατέκτησαν τη 2η θέση στην κατηγορία Κορασίδων και CFA αντίστοιχα. Αξιόλογη ήταν και η Λοΐζου Χατζηπαυλή, ο οποίος τερμάτισε 4 θέση στην κατηγορία Παίδων.

Κύριοι χορηγοί της ομάδας είναι η BD Swiss, τα συμπληρώματα Vita Biotics και το κατάστημα Cyclo. Χορηγοί είναι επίσης το Perskindol, η M. Poumpouris electrical, το Pilides Eyeland και η ACS Courier. Υποστηρίζουν η ΗΡΑ Constructions, τα ελαστικά Vitoria, η Garmin Cyprus, η DIMCO, το κτηματομεσιτικό REACT, το τυπογραφείο Cassoulides Master Printers, το περίπτερο Break Time, η G&P Studio και το Alexandrion Group.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ