aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Τρέχουν» στον ΑΠΟΕΛ, τα σενάρια για προετοιμασία και η κατάσταση του Τάαμαρι

«Τρέχουν» στον ΑΠΟΕΛ, τα σενάρια για προετοιμασία και η κατάσταση του Τάαμαρι

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, στην Ευρώπη αλλά και στα αγωνιστικά δεδομένα των γαλαζοκιτρίνων.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για το γεγονός πως αρχίζει η ομάδα από τον δεύτερο προκριματικό γύρο και όχι από τον πρώτο: «Προσθέτουμε μέρες διακοπών και ξεκούρασης αρχικά. Θα πρέπει να καλύψουμε τις δύο εβδομάδες με φιλικά παιχνίδια. Δεν έχει διευθετηθεί τίποτα. Είχαμε κλείσει προπονητικό κέντρο σε άλλες ημερομηνίες και τώρα τρέχουμε για να μπορέσουμε να διευθετήσουμε φιλικά, αεροπορικά και όλα από την αρχή για να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα μας. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει ακόμη αποφασιστεί το προπονητικό κέντρο. Αυτό που ήμασταν έτοιμοι να κλείσουμε, δεν είναι διαθέσιμο για τις νέες ημερομηνίες. Κοιτάζουμε το ενδεχόμενο να γίνει σε δύο προπονητικά κέντρα. Είναι ζήτημα που θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 48 ωρών».

Για την οικονομική απώλεια: «Οικονομικά ναι χάνονται κάποια λεφτά αλλά σου δίνεται το δικαίωμα να πας στον επόμενο γύρο».

Για την είσοδο σε ομίλους: «Κινούνται στο ίδιο προφίλ όλες οι ομάδες. Αν κάποιος κοιτάξει την διανομή, θα διαπιστώσει πως ο 3ος και ο 4ος είναι ομάδες ίδιες. Είναι δύσκολο, εξαρτάται από τις κληρώσεις. Θέλουμε λίγο και την τύχη».

Για τον προγραμματισμό: «Αυτό που μπορώ να πω είναι πως αναμένουμε εξελίξεις μέχρι τις 23 του μήνα. Να κλείσουμε κάποια μέτωπα πριν τις διακοπές, κυρίως στις ανανεώσεις. Το υπόλοιπο κομμάτι είναι η περίοδος μέχρι τις 20 Ιουνίου. Όταν υπάρχει κατάληξη θα την ανακοινώσουμε».

Για διακοπή συμβολαίων: «Δεν έχω κάτι τέτοιο υπόψη μου. Ο προγραμματισμός εξαρτάται από τις ανάγκες της ομάδας, άρα ποτέ δεν αποκλείω το οτιδήποτε. Πολλές εξελίξεις μπορούν να καθορίσουν κάποια δεδομένα».

Για τον Αλ-Τάαμαρι: «Είναι καλά. Δεν αλλάζει κάτι. Ξέρουμε πως αυτός ο μήνας που άρχισε νωρίς για το Ραμαζάνι, είναι επίπονη διαδικασία. Έγινε αλλαγή στο ημίχρονο με την Ομόνοια, βγήκε για λίγο στον εξώστη. Προσπάθησε, αλλά λόγω ταλαιπωρίας. Δεν μπορείς να πιείς ούτε νερό. Γίνεται μια διαχείριση όσο μπορούμε καλύτερα. Είναι στην διάθεση του προπονητή κανονικά. Αυτοί που δεν είναι, είναι ο Γκέντσογλου και ο Σόουζα λόγω καρτών. Ο Βιντιγκάλ είναι καλά, ακολουθεί μέρος του κανονικού. Δεν υπάρχει σκέψη για να ρισκάρουμε με τον Γκέντσογλου. Είναι λίγες οι πιθανότητες να αγωνιστεί φέτος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ