aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤραμετσάνι: «Ξέρω που βρίσκομαι και τι ευκαιρία έχω»

Τραμετσάνι: «Ξέρω που βρίσκομαι και τι ευκαιρία έχω»

Συνειδητοποιημένος σε ποια ομάδα ήρθε δήλωσε ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ Πάολο Τραμετσάνι, στις πρώτες του τοποθετήσεις ως τεχνικός των γαλαζοκίτρινων.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την ευκαιρία και τον Ντομένικο για τα καλά του λόγια. Ξέρω που βρίσκομαι και τι ευκαιρία έχω. Θα δουλέψω σε έναν πολύ σημαντικό σύλλογο. Ξέρω ότι πρέπει να κάνω το μάξιμουμ, να δουλέψω στο 100%, το έκανα πάντα και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. Γνωρίζω ότι το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα, όμως θέλω οι οπαδοί να είναι περήφανοι για την ομάδα. Θέλω να έχουμε ψυχή και πάθος στην ομάδα».

Ερωτηθείς για φιλοσοφία του, επεσήμανε: «Ο καλύτερος τρόπος να αρχίσεις είναι να καταλάβεις πού βρίσκεσαι και την ιστορία της ομάδας. Εδώ υπάρχουν απίστευτες δομές. Μου αρέσει η ομάδα μου να παίζει ισορροπημένα, προσπαθεί να έχει την μπάλα. Είναι σημαντικό να παίζουμε σε μικρούς χώρους και να είμαστε συμπαγείς. Παλιά έπαιζα διαφορετικά, όμως το καλύτερο τώρα είναι να ξεκινήσουμε όπως ήταν η ομάδα. Η πίεση είναι καλή, σε κάνει να δίνεις το μάξιμουμ και να προσπαθείς για τη νίκη. Πρέπει να βλέπουμε κάθε πρόκληση σαν ευκαιρία για να βελτιωθούμε. Είναι καλό ότι έχουμε 10 μέρες μπροστά μας για να δουλέψουμε. Δεν θα αλλάξω πολλά πράγματα, ίσως να μη μας παίρνει να κάνουμε σε μικρό διάστημα τις αλλαγές. Θέλω οι παίκτες να καταλαβαίνουν τι ζητώ».

Αναφερόμενος στη βελτίωση που χρειάζεται ο ΑΠΟΕΛ στην αμυντική λειτουργία: «Όταν μιλάμε για την άμυνα, είναι σημαντικό να εμπλέξουμε όλη την ομάδα στη διαδικασία. Όταν δεν έχουμε την μπάλα αμυνόμαστε όλοι. Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας. Θα δουλέψουμε σκληρά για να βρούμε τις καλύτερες λύσεις. Το πιο σημαντικό είναι ο νοοτροπία. Θα κρατήσουμε τους τέσσερις πίσω, ίσως παίξουμε και με συστήματα με πέντε πίσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ