aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤραμετσάνι: «Τους είπα να παίξουν όπως οι άντρες, περνάνε από το μυαλό μου»

Τραμετσάνι: «Τους είπα να παίξουν όπως οι άντρες, περνάνε από το μυαλό μου»

Φανερά χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι, μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα.

Αναλυτικά: «Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τέλειωσε σήμερα. Ευχαριστώ τους παίκτες μου, έδειξαν πως είναι ξεχωριστοί. Όταν αντιμετωπίσαμε τον Απόλλωνα αρχές Δεκεμβρίου, ήταν καλύτερος και είναι πολύ καλή ομάδα. έχουν δείξει οι παίκτες μου πως έχουν πάθος, είναι περήφανοι που φοράνε την φανέλα της ομάδας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτή την στιγμή περνάνε από το μυαλό μου, οι 7 μήνες με την ομάδα. Ακόμη σε μια καλή χρονιά, έχεις και δύσκολες στιγμές. Το σημαντικό είναι πως μείναμε ενωμένοι. Ο κόσμος ξεχνάει τους ποδοσφαιριστές, αυτό που μένουν οι άντρες και το είπα στους παίκτες. Τους είπα πως πρέπει να παίξουν όπως οι άντρες. Πιστέψαμε στο πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΠΟΕΛ, πίστεψε σε εμένα. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη».

Για τον προγραμματισμό και την Ευρώπη: «Συμφωνώ με τον πρόεδρο (σ.σ. για το κύπελλο και τους ομίλους). Οι όμιλοι είναι στο DNA του ΑΠΟΕΛ. Γνωρίζοντας τον πρόεδρο ξέρω πως θέλει να στρέψουμε την προσοχή μας στο κύπελλο. Μετά θα συνεχίσουμε και θα δούμε την Ευρώπη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ