aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤραμετσάνι: Το διπλό μήνυμα, η τόλμη, τα συν και τα πλην

Τραμετσάνι: Το διπλό μήνυμα, η τόλμη, τα συν και τα πλην

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Πάολο Τραμετσάνι αν μη τι άλλο δείχνει μια ξεκάθαρη διάθεση να «σπάσει τα αβγά». Δεν είναι το γεγονός πως δίνει ευκαιρίες σε παίκτες που βρίσκονταν προηγουμένως στο περιθώριο. Προχθές, τόλμησε να αποσύρει από τον αγώνα τον Νούνο Μοράις, 15 λεπτά μετά από την έναρξη του δεύτερου μέρους.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΑΠΟΕΛ δεν ήταν θετικός και στα μάτια του κόσμου φάνταζε ως μια πιθανή εξωτερική κίνηση. Σε αντίθεση δηλαδή με το τι γινόταν με τους προκατόχους του στον πάγκο, οι οποίοι άφηναν τον Μοράις στο γήπεδο έστω κι αν δεν είχε καλή απόδοση. Πέραν τούτου, είχε αφήσει εκτός αποστολής τον Τόμας ντε Βινσέντι, κρίνοντας προφανώς ότι υπάρχουν άλλοι παίκτες που βρίσκονται σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας. Ο Ιταλός, με την εν λόγω κίνηση πέρασε μηνύματα.

Το προχθεσινό ήταν το τέταρτο παιχνίδι που έδωσε ο ΑΠΟΕΛ με τον Πάολο Τραμετσάνι στον πάγκο. Στα τρία εξ αυτών η ομάδα δεν δέχθηκε γκολ, κάτι που προφανώς προσμετράνε με θετικό πρόσημο. Το αρνητικό είναι το γεγονός πως σε δύο δεν σκόραρε, μένοντας έτσι στη «λευκή» ισοπαλία (ΑΕΛ, Πάφος FC).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ