aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤραμετσάνι: Μίλησε για τον ΑΠΟΕΛ και την πιθανότητα επιστροφής στην Ιταλία

Τραμετσάνι: Μίλησε για τον ΑΠΟΕΛ και την πιθανότητα επιστροφής στην Ιταλία

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι, παραχώρησε δηλώσεις σήμερα στην ιστοσελίδα «Calciomercato», με σκοπό να σχολιάσει τον επαναληπτικό στο Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ και στην Κύπρο.

«Είναι μια μεγάλη εμπειρία για μένα η παρουσία μου στον ΑΠΟΕΛ σε μια σημαντική ομάδα που τα πήγε καλά και σε διεθνές επίπεδο. Υπάρχει ένα μεγάλο πάθος που γίνεται αντιληπτό. Η ζεστασιά των οπαδών. Είναι πολύ ωραίο που μπορούμε να αγωνιστούμε για να κερδίσουμε τον τίτλο. Αυτή την στιγμή είμαστε 2οι και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Οι επόμενοι δύο μήνες θα είναι σημαντικοί και αποφασιστικοί», είπε αρχικά

Ακολούθως κλήθηκε να απαντήσει για το αν θα επιστρέψει στην Ιταλία: «Τι θα συμβεί, δεν ξέρω. Εργάζομαι για να βελτιωθώ και τα οκτώ χρόνια ζωής στο εξωτερικό υπήρξαν και εξακολουθούν να είναι πολύ σημαντικά. Τον Οκτώβριο υπέγραψα μια σύμβαση μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Στη συνέχεια, πριν από τρεις εβδομάδες, η εταιρεία άσκησε την επιλογή για ανανέωση για μια ακόμη περίοδο. Είμαι πολύ ευτυχής που έχω την εμπιστοσύνη του συλλόγου. Εδώ μετράει η νίκη, είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Έχουν μεγάλη επιθυμία να κατακτήσουν σημαντικούς στόχους που σε ωθούν να πηγαίνεις καλύτερα και καλύτερα».

Για το παιχνίδι της Γιουβέντους με την Ατλέτικο και το προβάδισμα 2-0 της μαδριλένικης ομάδας, εξέφρασε την άποψή του ότι τελικά θα προκριθεί η «Μεγάλη Κυρία» και εξήγησε: «Η ομάδα του Αλέγκρι έχει τα πάντα για να αλλάξει το αποτέλεσμα: προσωπικότητα, εμπειρία, ατομική ποιότητα, δύναμη και παίκτες που μπορούν να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή. Είμαι πεπεισμένος ότι η Γιουβέντους θα περάσει στον επόμενο γύρο. Το λαμβάνω από το πως φτιάχνουν το κλίμα και προετοιμάζονται για το παιχνίδι, από τους παίκτες και τον προπονητή και τους οπαδούς. Όλοι μαζί μπορούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ