aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤραμετσάνι: «Εδώ θα δούμε αν είμαστε μεγάλη ομάδα ή όχι»

Τραμετσάνι: «Εδώ θα δούμε αν είμαστε μεγάλη ομάδα ή όχι»

Ο Πάολο Τραμετσάνι εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα απέναντι στην Αλκή (0-0).

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του έδωσαν τα πάντα μέχρι το τέλος αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Επίσης, υπογράμμισε πως στο επόμενο παιχνίδι θα φανεί αν ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα ή όχι.

Αρχικά ανέφερε: «Ευχαριστώ τον συνάδελφο, δεχόμαστε το σημερινό αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε με ότι είχαμε μέχρι το τέλος όπως είπε και ο προπονητής της Αλκής έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Είχαμε τις ευκαιρίες μας από τα φτερά αλλά σήμερα δεν ήμασταν όσο κυνικοί θα έπρεπε ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, εδώ θα δούμε αν είμαστε μεγάλη ομάδα ή όχι. Θα φανεί στο επόμενο παιχνίδι με την Πάφο πως θα αντιδράσουμε. Είμαι θετικός, είμαι σε μια ομάδα που δίνει τα πάντα και θα τα δώσουμε μέχρι το τέλος. Επαναλαμβάνω μέχρι το τέλος της σεζόν θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ