aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤραμετσάνι: «Δεν ξέρω τι από τα δύο ισχύει»

Τραμετσάνι: «Δεν ξέρω τι από τα δύο ισχύει»

Ευχαριστημένος με την απόδοση του ΑΠΟΕΛ μόνο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Δόξα (2-1) για τον β΄ γύρο του κυπέλλου Coca-Cola δήλωσε ο Πάολο Τραμετσάνι. Ο Ιταλός προπονητής σε ερώτηση για τι έφταιξε και οι γαλαζοκίτρινοι δεν ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν βέβαιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Πρέπει να σας συγχαρώ εσάς κ. Χατζηλούκα για τη δουλειά σας. Ετοιμάσατε καλά την ομάδα σας και αλλάξατε σύστημα, αυτό μας δυσκόλεψε. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια του β’ μέρους. Έβγαλαν πάθος οι παίκτες μου. Ήταν μια δύσκολη περίοδος γιατί δεν είχαμε αρκετό διάστημα να προετοιμαστούμε, όμως καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Τώρα έχουμε λίγες μέρες προετοιμασίας για το επόμενο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Στο β’ μέρος είχαμε καλύτερη συμπεριφορά και πάθος. Δεν ξέρω αν ήταν επειδή ήταν καλύτερη η Δόξα ή δεν ήμασταν καλοί εμείς. Το θέμα όμως είναι το αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ